Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Training&Travel

Correspondentieadres

Training&Travel
Bieslook 2d
Didam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13007

Training&Travel

2/3/4 daagse incentives, groepsreizen, trainingen en events naar leuke bestemmingen in Europa. De reizen zijn een combinatie van doe activiteiten, cultuur snuiven en lekker culinair genieten. Zeer geschikt voor bedrijfsgroepen die aan binding willen doen, iets te vieren hebben of een combinatiereis willen samen met een vergadering of scholing.

Kantoor en werkwijze Training&Travel

Het kantoor van Training&Travel is gevestigd in Didam (10 minuten voorbij Arnhem). Hier vinden alle kantoorwerkzaamheden plaats en ook ontvangen we hier klanten die we informeren omtrent de mogelijkheden voor hun reis.
Wij organiseren onze reizen fullservice dat wil zeggen inclusief vlucht, hotel, catering, activiteiten etc. Tevens is er altijd een reisleider, instructeur of trainer van ons aanwezig. U wordt volledig ontzorgd.
We werken met ervaren reisleiders, instructeurs en trainers waarvan een deel woont op de locatie en dus zeer goed bekend zijn met uw reisbestemming.

Incentive Groepsreizen Spanje

Spanje is bij ons een populaire incentive bestemming. Veel groepen willen toch mooi weer op hun reis en met name in het voor- en najaar is dat in Spanje vaak het geval. Een paar reisvoorbeelden zijn

  • Malaga:Zuid Spanje, compacte Spaanse stad met mooie haven, gezellig oud centrum en schitterend achterland. 
  • Valencia: Stad van de paella, oude stad en nieuwe stad, uniek.
  • Madrid: Koninklijke Hoofstad met veele mooie parken en gebouwen. 
  • Barcelona:Stad van Gaudi, de haven, het strand, de Ramblas
  • Ibiza:Trendy bestemming met prachtige natuur, veel te doen.
  • Sevilla: De Plaza Espagna, het Moorse Paleis, prachtig

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Bestemmingen Training&Travel

Traning&Travel heeft ongeveer 50 Europese bestemmingen in haar aanbod voor incentive en groepsreizen. Zie www.trainingentravel.nl

Van IJsland tot Ibiza en van Dublin tot Riga. Voor iedere wens hebben we wel een bestemming die u zal aanspreken. Wilt u naar de zon of is avontuur belangrijker, dient er een grote stad in de buurt te zijn of wilt samen sparren met collega´s op een rustige plaats.

Tip:
Maak ons uw wens en budget bekend en wij gaan voor u aan de slag. U krijgt binnen een paar dagen een concept over de mail. We komen dit vervolgens bij u nader toelichten en maken dan ook het hotel en de restaurantlocaties bekend.

www.trainingentravel.nl
(0316) 707123
info@trainingentravel.nl

Terug