Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

travel Nepal

Correspondentieadres

travel Nepal
Gerbrand Bakkerstraat 17-A
Groningen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15011

travel Nepal

travel Nepal biedt individuele, groeps- en maatwerkreizen aan naar Nepal, Bhutan, Tibet en India. Met onze reisblokken kun je je eigen droomreis samenstellen. Wij zijn een kleinschalige reisorganisatie en doen ons uiterste best om een geweldige reis voor je samen te stellen die volledig voldoet aan je wensen, ideeën en behoeften. Jouw ultieme reiservaring is ons doel!

Wie is travel Nepal?
Sinds mijn eerste bezoek aan Nepal is het niet meer uit mijn gedachten weggegaan. Nepal heeft zoveel schoonheid. Een prachtige natuur en kleurrijke cultuur. Door op kleinschalige wijze en gebruik te maken van lokale expertise en middelen wil travel Nepal bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van Nepal.

Wij zoeken met onze lokale partners buiten de gebaande paden het echte en pure Nepal op. Dit betekent niet dat wij de toeristische highlights van Nepal links laten liggen. Ook hier zoeken we de authentieke ervaring op, bijvoorbeeld door te kiezen voor kleinschalige accommodaties.

Waarom een reis boeken bij travel Nepal?

  • Beleef natuurlijk Nepal
  • Wij kennen de weg
  • Duurzaam reizen
  • Persoonlijk reisadvies

Individuele rondreizen en groepsreizen
Op de website van travel Nepal hebben vind je onze individuele rondreizen en groepsreizen. Deze reizen zijn direct via de website te boeken. Wil je de reis verlengen? Neem dan contact met ons op.

Stel zelf je reis naar Nepal samen
Bij travel Nepal stel je je eigen individuele reis samen. Wij hebben de mooiste plekken van Nepal opgezocht en samengevoegd tot een reisblok (of bouwsteen). Door verschillende reisblokken te combineren stel je zelf je reis naar Nepal samen.
Bekijk op travelnepal.nl de door ons samengestelde rondreizen of stel zelf je reis naar nepal samen op onze website.

Reis op maat
Heb je zelf al een reisplan gemaakt of heb je bijzondere reiswensen? Neem contact op met travel Nepal voor een reis op maat. Wij stellen graag jouw droomreis naar Nepal samen!

Stuur een e-mail met je wensen naar info@travelnepal.nl of bel ons op (085) 888 5700.

www.travelnepal.nl
+31858885700
info@travelnepal.nl

Terug