Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

travel Nepal

Correspondentieadres

travel Nepal
Gerbrand Bakkerstraat 17A
Groningen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15011

travel Nepal

Welkom bij de reisspecialist voor Nepal, Bhutan, China, India en Tibet. Wij bieden unieke reizen aan buiten de gebaande paden. Je kunt bij ons terecht voor individuele rondreizen, groepsreizen en reizen op maat. Als kleinschalige reisorganisatie zijn wij in staat om je wensen, ideeën en behoeften om te zetten in een geweldige reis. Een ultieme en pure reiservaring is ons doel!

Met onze lokale vertegenwoordigers blijven wij buiten de gebaande paden zoeken naar het echte en pure van de bestemming. En natuurlijk laten we de toeristische hoogtepunten niet links liggen, maar zoeken we ook daar een authentieke ervaring op.

Waarom reizen met travel Nepal?
•    altijd op zoek naar authentieke ervaringen
•    wij kennen de weg
•    persoonlijk reisadvies
•    kwaliteit staat voorop
•    verantwoord en duurzaam op reis
•    eerlijke voorwaarden
•    zekerheid als er toch iets misgaat
 

Individuele rondreizen en groepsreizen
Op onze website vind je een selectie van onze individuele rondreizen aan naar Nepal, Bhutan, China, India en Tibet. Deze reizen zijn direct via onze website te boeken of neem contact met ons op.

Bekijk onze individuele rondreizen
Bekijk onze groepsreizen
 

Wandelreizen in de Himalaya
Kies travel Nepal voor een wandelvakantie in de Himalaya. Wij organiseren trekkingen in Nepal, Bhutan, India (Ladakh) en Tibet. Een selectie van ons aanbod wandelreizen vind je op onze website. Neem contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies.
 

Reis op maat
Staat je droomreis niet op onze website? Heb je zelf al een reisplan gemaakt of heb je bijzondere reiswensen? Neem dan contact met ons op voor een reisvoorstel op maat samengesteld. Wij stellen graag je droomreis naar Nepal, Bhutan, China, India en Tibet samen. Vraag direct een reisvoorstel op maat aan. Stuur een e-mail naar info@travelnepal.nl of bel ons op telefoonnummer 0031 85 888 5700.
 

Ontmoet travel Nepal
Wij zijn aanwezig op de vakantiebeurs en andere informatiedagen. Bekijk onze actuele agenda. Natuurlijk is het ook mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen in ons kantoor in Groningen.
 

Onze klanten over travel Nepal
Bij thuiskomst vragen wij onze klanten om hun ervaringen over de reis en met de reisorganisatie travel Nepal te delen. Lees de ervaringen op onze website en op Reisorakel.nl.
 

Kortom, voor een reis naar Nepal, Bhutan, China, India en Tibet moet je bij travel Nepal zijn!

www.travelnepal.nl
+31858885700
info@travelnepal.nl

Terug