Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Travelin the Now


Correspondentieadres

Travelin the Now
Het Betonijzer 33
Diemen
Nederland

Volg onswww.travelin-the-now.com
0640978250
elise@travelin-the-now.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23055

Travelin the Now

Verwelkom bij Travelin The Now - waar jouw reis naar Costa Rica niet slechts een bestemming is, maar een buitengewone ontdekkingsreis vol energie, verbinding en grenzeloze mogelijkheden! 🌟🌎

Travelin the Now is voor de vrije geesten die openstaan voor connectie. Op dit moment onthullen we de magie van Costa Rica, een land doordrenkt van natuurlijke pracht en positieve vibes.

Voor degenen die het leven willen omhelzen in al zijn kleuren, biedt Travelin The Now een unieke reiservaring, doordrenkt van mindfulness. Stap uit je comfortzone, dans in de natuur, en laat de energie van Costa Rica je ziel verlichten!

Maar hier eindigt het niet - we zijn toegewijd aan duurzaam reizen. Wanneer je met ons reist, word je een pionier van positieve verandering. We betrekken de lokale bevolking in enkele van onze meest opwindende excursies, waardoor je niet alleen een bezoeker bent, maar een vriend van het land.

Dus, zoek je een reis die verder gaat dan de gebruikelijke paden? Een reis die niet alleen je bestemming verandert, maar ook jou? Reis met ons mee - Travelin The Now. Open je hart, dans onder de zon, en ontdek de betekenis van ware vrijheid. 🌺🌞✈️

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \