Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Tura-Travel


Correspondentieadres

Tura-Travel
Lekdijk 4 A
Tienhoven aan de Lek
Nederland

www.tura-travel.nl
+31626416066
info@golocal-travel.com

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 12035

Tura-Travel

Voor Peru, Bolivia en Ecuador biedt Tura-Travel verschillende rondreizen aan. Ook is het mogelijk een rondreis te maken in een combinatie van deze landen. Tura-Travel werkt daarnaast met bouwstenen. Door het combineren van bouwstenen en/of rondreizen stelt u zelf de door u gewenste reis samen.


Vanuit ons kantoor in Lima, Peru coördineren en organiseren wij zelf de door u gewenste reizen. Ook tijdens het reizen heeft u dus altijd direct met ons te maken en niet met een lokale agent. Bijkomende voordelen van een kantoor ter plekke zijn dat wij vaak als één van de eersten horen wanneer er nieuwe en interessante 'reisontwikkelingen' gaande zijn en we een goede prijs/kwaliteit verhouding kunnen hanteren.
Het kantoor van Tura-Travel in Lima is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor haar reizigers in Peru, Bolivia en Ecuador.

Individuele vrijheid en flexibiliteit staan bij Tura-Travel hoog in het vaandel. Heeft u andere ideeën dan dat u op onze website tegenkomt? Wij denken graag met u mee!

Bekijk onze website en vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \