Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Unico Travel

Correspondentieadres

Unico Travel
Zwanenkade 146
Krimpen aan den IJssel
Nederland

Reisgaranties




VvKR-lidnummer: 21031
www.unicotravel.nl
0624306900
info@unicotravel.com

Unico Travel

Al twaalf jaar lang organiseert Unico Travel maatwerkreizen naar Latijns-Amerika. Unico Travel streeft ernaar om reizigers op een unieke en exclusieve manier kennis te laten maken met Latijns-Amerika. Dit kan alleen door zelf de bestemmingen goed te kennen en met behulp van onze lokale contacten. 

Ik heb gewerkt als reisbegeleidster en veel door Latijns-Amerika gereisd. Daarna woonde ik jarenlang in Costa Rica, dichtbij het Nationaal Park Corcovado. Hier organiseerde ik tours, maar ook complete reizen. Mijn dochter is in Costa Rica geboren en elk jaar reizen wij samen door Latijns-Amerika. Eenmaal in Nederland werd ik veel benaderd voor advies over Latijns-Amerika. Graag wilde ik mijn reiservaring, kennis en passie delen en besloot ik mijn eigen reisorganisatie Unico Travel te starten.

De naam Unico Travel is een combinatie van de Spaanse en Engelse taal. Als één ding duidelijk wordt tijdens het reizen, is dat ieder mens zijn eigen wensen en dromen heeft. Ieder mens is uniek en daarom ook elke reis.

Inmiddels werk ik samen met Elise en organiseren wij met liefde onvergetelijke reizen, waarbij de kernwaarden uniek, luxe & persoonlijk centraal staan.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners