Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Unico Travel


Correspondentieadres

Unico Travel
Zwanenkade 146
Krimpen aan den IJssel
Nederland

Volg onswww.unicotravel.nl
0624306900
info@unicotravel.com

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 21031

Unico Travel

Sinds 2009 organiseert Unico Travel maatwerkreizen naar Latijns-Amerika. Unico Travel streeft ernaar om reizigers op een unieke en exclusieve manier kennis te laten maken met Latijns-Amerika. Dit kan alleen door zelf de bestemmingen goed te kennen en met behulp van onze lokale contacten. 

De naam Unico Travel is een combinatie van de Spaanse en Engelse taal. Als één ding duidelijk wordt tijdens het reizen, is dat ieder mens zijn eigen wensen en dromen heeft. Ieder mens is uniek en daarom ook elke reis.

Barbara, de eigenaresse, heeft gewerkt als reisbegeleidster en veel door Latijns-Amerika gereisd. Daarna woonde ze jarenlang in Costa Rica, dichtbij het Nationaal Park Corcovado. Hier organiseerde ze tours, maar ook complete reizen. Haar dochter is in Costa Rica geboren en elk jaar reizen ze samen door Latijns-Amerika. Eenmaal in Nederland werd Barbara veel benaderd voor advies over Latijns-Amerika. Graag wilde ze haar reiservaring, kennis en passie delen en besloot ze haar eigen reisorganisatie Unico Travel te starten.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \