Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Uniek Voettochten


Correspondentieadres

Uniek Voettochten
Wethouder Verrietstraat 6
Ooij
Nederland

www.uniekvoettochten.nl
0651742871
info@uniekvoettochten.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11062

Uniek Voettochten

Wandelprogramma

Het wandelprogramma van Uniek Voettochten bestaat uit een aantal groepsreizen. Het zijn een- of meerdaagse reizen, waarbij elke dag een afstand van 13 tot 16 kilometer (lichte tochten) of een afstand van 15 tot 23 kilometer gewandeld wordt (gewone en zware tochten). We organiseren ook enkele wandelweken (8 dagen), o.a. in de Algarve (Portugal), op het schiereiland Beara (Ierland) en op het eiland Rügen (Duitsland). In zo’n week wandelen we 5 of 6 dagen en hebben we ook altijd een rustmoment (vrije middag) voor eigen besteding gepland.

Bij elke reis staat met sterren (*(licht)tot*****(zwaar)) vermeld hoe zwaar die is. Gemiddeld leggen we, inclusief de rustpauzes, 3 kilometer per uur af. Iedereen moet lekker in zijn eigen tempo kunnen lopen. 

Begeleiding

De groepsreizen worden begeleid door één of twee gidsen. De meesten van hen zijn als natuurgids opgeleid bij het IVN (Vereniging voor natuur- en milieueducatie), of werkzaam (geweest)bij een instantie die zich bezighoudt met natuur en milieu. De meeste reizen worden begeleid door Rowan Koster. Verder staan op de lijst van begeleiders: Gerard van Weerd en Annemiek Breukers. Bij elke tocht uit het programma staat de begeleider vermeld.

Groepsreizen

We organiseren groepswandelreizen. Een gids begeleidt je door de mooiste natuurgebieden. Tijdens de meerdaagse tochten bestaat de groep uit 8 tot 22 personen. Met de dagwandelingen gaan maximaal 21 mensen mee. Voor honden en/of kinderen zijn onze groepsreizen niet geschikt.

Wat voor mensen gaan er mee? Heel verschillend: leuke, gezellige mensen: niet heel jong, niet stokoud, tussen 40 en 85 jaar, geïnteresseerd in natuur, belangstelling voor cultuur, veel singles, veel vrouwen, iets minder mannen.

Bagage

Bij de groepsreizen wordt (indien nodig) de bagage vervoerd vanaf het beginpunt naar hotel(s) en naar het eindpunt. Je draagt...

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \