Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Uyuni Travels

Correspondentieadres

Uyuni Travels
Geuzenkade 34-2
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18015

Uyuni Travels

Een 5-daagse trip naar Machu Picchu of 3 weken the best of Argentina, een actieve reis door Patagonië of cultuur snuiven in Peru... cross-border drie landen van je bucketlist afvinken of met je bedrijf een korte team trip? De mogelijkheden zijn grenzeloos met UYUNI Travels!
Wij organiseren reizen op maat door Zuid-Amerika naar Argentinië, Bolivia, Chili, Peru, Colombia en Ecuador. We plannen je gehele reis afgestemd op jouw wensen en budget: activiteiten, vervoer, lokale gidsen, transfers en accommodaties. We inspireren op het gebied van cultuur, natuur, lokale ontmoetingen en unieke accommodaties en delen onze eigen ervaringen. 'We share the beauty of the world’, met jou en de lokale omgeving.
Er is een Zuid-Amerika voor iedereen. Of je nu van de serene natuur houdt of van bruisende steden, uitdagende bergketens bedwingt of een wijn- of cultuurliefhebber bent of een combi van dit alles wilt, het kan.

Een greep uit de mogelijkheden:
Bewonder de spectaculaire Andes of vergaap je aan kleurrijke flamingo lagoons, vulkanen en oneindige zoutvlaktes op de Altiplano, peddel tussen ijsbergen in Patagonië of luister naar een concert van vogels en apen in de Amazone. Treed in de voetsporen van de Inca's en ervaar de magie van Machu Picchu en andere
schatten uit de Zuid Amerikaanse Cultuur. Proef de smaken van Zuid-Amerika, van peper tot pieper! Laat je Culinair verrassen tijdens een wijnproeverij, smul van de lekkerste Argentijnse steaks of de verfijnde Peruviaanse keuken. Zuid- Amerikaanse steden bruisen 24/7 en zijn een lust voor het oog. Geniet in de kleurrijke straatjes van live
muziek, street art en tango dansers! 

Ontdek de mogelijkheden op www.uyunitravels.com.

www.uyunitravels.com
+31(0)624521504
hello@uyunitravels.com

Terug