Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Uyuni Travels


Correspondentieadres

Uyuni Travels
Geuzenkade 34-2
Amsterdam
Nederland

www.uyunitravels.nl
+31(0)624521504
hello@uyunitravels.com

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 18015

Uyuni Travels

UYUNI Travels organiseert maatwerk Incentive reizen wereldwijd en individuele reizen naar Zuid-Amerika 

Wij zijn voormalige marketing- en sales professionals met meer dan 20 jaar werkervaring voor de meest veeleisende bedrijven en hebben een grote passie voor reizen. Na meerdere incentive reizen te hebben gemaakt, begrijpen we het kwaliteitsniveau dat wordt verwacht en organiseren nu zelf incentive reizen op maat. We doen dit door het organiseren van incentive reizen op maat naar elke bestemming, voor elk budget en groepsgrootte. Het is onze passie om je gehele reis te verzorgen en aan te passen aan je wensen en budget. Teambuildingsactiviteiten, ervaren gidsen, gestroomlijnd transport en unieke accommodaties; we bieden het allemaal. We inspireren jou en je team graag op het gebied van avontuur, cultuur en ontspanning! 

Een 5-daagse trip naar Machu Picchu of 3 weken the best of Argentina, een actieve reis door Patagonië of cultuur snuiven in Peru... cross-border drie landen van je bucketlist afvinken of met je bedrijf een korte team trip? 
Wij organiseren ook individuele reizen op maat door Zuid-Amerika naar Argentinië, Bolivia, Chili, Peru, Colombia en Ecuador. We plannen je gehele reis afgestemd op jouw wensen en budget: activiteiten, vervoer, lokale gidsen, transfers en accommodaties. We inspireren op het gebied van cultuur, natuur, lokale ontmoetingen en unieke accommodaties en delen onze eigen ervaringen. 'We share the beauty of the world’, met jou en de lokale omgeving.
 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \