Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Vakantie op Kos

Correspondentieadres

Vakantie op Kos
Voorthuizenstraat 179
Den Haag
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17019

Vakantie op Kos

Wat is er fijner dan lichaam en geest lekker tot rust te laten komen en weer opgefrist naar huis te gaan? Gewoon tot jezelf komen in een relaxte, rustige en inspirerende omgeving. Wij hebben yogaweken voor jsamengesteld om te ontspannen en jezelf weer op te laden. We leggen iedereen in de watten, maar we laten je ook met alle liefde lekker met rust. Waar jij behoefte aan hebt. Alles mag, niets moet! Voeg nog de mooie stranden van het Griekse eiland Kos toe, heerlijke massages en de diverse mogelijkheden om te wandelen, fietsen en te zwemmen in de zee en de vakantie is compleet.

Er zijn 12 vakantiehuisjes en 2 appartementen. Ze hebben allemaal een badkamer, keuken, een eigen veranda of balkon en er is wifi. In de tuin zijn volop plekjes om te lezen en te luieren in één van de hangmatten. Het complex ligt aan het strand. Je wandelt vanuit de tuin vrijwel direct een mooi en lang zandstrand op, waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnen.

Ons mooie plekje ligt ongeveer 4 kilometer van Kos stad. Dichtbij, maar toch helemaal weg van de drukte. Ook kun je in de omgeving bijzondere wandelingen en fietstochtjes maken. Op die routes vind je de leukste, écht Griekse taverna’s, waar je de lokale sfeer en de grote gastvrijheid van de Griekse bevolking kunt ervaren.

www.vakantieopkos.nl
06-42276322
info@vakantieopkos.nl

Terug