Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Yoga on Kos

Correspondentieadres

Yoga on Kos

Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17019

Yoga on Kos

Wat is er fijner dan lichaam en geest lekker tot rust te laten komen en weer opgefrist naar huis te gaan? Gewoon tot jezelf komen in een relaxte, rustige en inspirerende omgeving. Wij hebben yogaweken voor jsamengesteld om te ontspannen en jezelf weer op te laden. We leggen iedereen in de watten, maar we laten je ook met alle liefde lekker met rust. Waar jij behoefte aan hebt. Alles mag, niets moet! Voeg nog de mooie stranden van het Griekse eiland Kos toe, heerlijke massages en de diverse mogelijkheden om te wandelen, fietsen en te zwemmen in de zee en de vakantie is compleet.

We organiseren onze weken op twee locaties op het eiland Kos. Beide bevinden zich op ongeveer 4 km van het centrum van Kos-stad. Eén locatie ligt 50 meter boven de zeespiegel en biedt een prachtig uitzicht op het bos van Asklepion en de omliggende velden. Vanaf hier kun je over de Egeïsche zee uitkijken. Je kunt de zon zien ondergaan en de maan zien opkomen. Een plek voor rust en bezinning. Onze andere locatie is in Psalidi, 5 minuten lopen naar een kiezelstrand door een prachtig natuurgebied. De Egeïsche zee met zijn helderblauwe water is perfect om te zwemmen. Psalidi is een levendiger gebied, maar we zijn ver genoeg van de drukte om lekker tot rust te kunnen komen.

Vanuit beide locaties kun je mooie wandelingen en fietstochten maken. Ze bieden het beste van Kos, van een kopje koffie en winkelen in de stad, tot aan strand en rustige natuur. Rondom vind je de echte Griekse taverna’s, waar je kunt genieten van een lunch in een lokale sfeer en de gastvrijheid

www.yogaonkos.com
06-42276322
info@yogaonkos.com

Terug