Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Vakantiecafe

Correspondentieadres

Vakantiecafe
Lomondlaan 107
Amsterdam
Nederland

Vakantiecafe

Wie is Vakantiecafe, de Andalusie specialist?

Ik wil mij graag aan u voorstellen. Ik ben Pauline Dukker en ben sinds 2000 eigenaar van Vakantiecafe, specialist in Andalusie, Zuid Spanje. Voordat ik mijn bedrijf startte ben ik sinds 1986 werkzaam geweest bij andere bedrijven in de reisbranche zoals hotels, VVV's en reisorganisaties. Ik heb 10 jaar met heel veel plezier bij de Globe Reisbureau groep in Amsterdam gewerkt.

Maar als kind van een ondernemersfamilie, waar ieder zijn eigen bedrijf runt en heeft gerund, kon ik niet achter blijven.

In 2000 heb ik mijn ondernemersschoenen aangedaan en het begin van Vakantiecafe was begonnen. In eerste instantie verhuurde ik mooie landelijke huizen in Andalusie maar al gauw miste ik het allround werk, wat het vak van reisadviseuse met zich meebrengt. Al snel had ik een aantal vaste klanten, die hun vakantie door mij lieten organiseren, met veel succes.

Er kwamen lagere en middelbare scholen, die ook graag hun schoolreisjes bij mij wilden onderbrengen en zo is Vakantiecafe uitgegroeid tot een mooi en goedlopend reisbedrijf.

Wij richten ons op waar we goed in zijn. En dat zijn prachtige rondreizen in Zuid Spanje. Verder hebben wij ruime ervaring met het verzorgen van groepsreizen voor scholen maar zeker ook voor bedrijven, die graag met eigen mensen een aantal dagen of langer in het zonnige zuiden willen verblijven. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets, autohuur en losse accommodaties via onze website regelen.

U bent bij ons van harte welkom! Bienvenidos.....

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners