Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VIA IONOI


Correspondentieadres

VIA IONOI
Sinnigvelderstraat 551
Weesp
Nederland

Volg onswww.viaionoi.nl/
+31 6 59 33 25 12
info@viaionoi.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22005

VIA IONOI

Wandel je beste gedachten binnen met de levenswijsheid van de heilige Benedictus

Verlang jij naar rust, ruimte en richting? Naar langzaam, in plaats van gejaagd? Heb je genoeg van jezelf en anderen overschreeuwen, druk zijn, gewichtigdoenerij en uiterlijkheden?

Dan zul je jezelf herkennen in de levensregel van Benedictus. De meer dan 1500 jaar geleden in Italië geboren Benedictus van Nursia is de grondlegger van het Europese monnikendom. Hij schreef een leefregel over het optimale kloosterleven. In die regel is het menselijke belangrijk. Ieder mens doet ertoe, ongeacht stand, rang, opleiding of nationaliteit. Het gaat om de middenweg, gevoel voor maat, compassie en bescheidenheid; voortdurend goed luisteren en daarop reageren. VIA IONOI vindt dat de leefregel helpt om de wereld een beetje mooier te kleuren.

Wil jij in de drukte van alledag wandelend even stilstaan in plaats van steeds maar door te rennen? Wil jij de levenswijsheid van Benedictus ontdekken en nagaan wat dat voor jouw eigen ideeën, gedrag, houding en manier van leven betekent? Wandel dan mee. Je beste gedachten loop je ten slotte wandelend binnen. “Wandelen lost het op” zei de filosoof Augustinus zelfs. Goede ideeën ontstaan op momenten van rust. Als er ruimte is in je hoofd of ruimte in een ontmoeting.

VIA IONOI biedt een- en meerdaagse coachwandelingen aan. In kleine groepen wandelen we rondom benedictijnse thema’s in Nederland en Italië.

In een ontmoeting met de ander, ontstaat het gesprek met jezelf.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \