Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Visit Russia

Correspondentieadres

Visit Russia
Schietbaan 3
Krimpen aan den IJssel
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17043

Visit Russia

Vanaf 26-09-2018 gaat Piter reizen verder onder de naam Visit Russia.

Rusland reizen met een gouden randje

Onze stedentrips en rondreizen leiden je langs de meest betoverende plaatsen van Rusland. Van de pracht en praal van de tsaren tot kunst en historie in musea. Altijd compleet verzorgd met de beste accommodaties. Visit Russia kent de geheimen van de twee indrukwekkende steden Sint Petersburg en Moskou. Ook neemt ons reisaanbod je mee naar de rijkdommen van de Gouden ring en het rustieke Karelië.

Laat je verwonderen door Rusland

Met Visit Russia is één ding zeker: je gaat onvergetelijke dagen in Rusland tegemoet. Dagen met een gouden randje. Want als dé specialist voor Rusland delen wij bijzondere plekjes. Het is maar net welke Russische regio jou het meeste tot de verbeelding spreekt.

Heb je onze thuisstad Sint Petersburg op het oog? Wij organiseren je stedentrip als geen ander. Of wil je het grote Moskou beleven? Combinaties zijn mogelijk met de hoogtepunten van de Gouden Ring ten noordoosten van de hoofdstad. En zoek je meer rust, dan hebben we het Russische Karelië om te ontdekken.

Persoonlijke touroperator Sint Petersburg, Moskou, Kazan, Gouden Ring & Karelië

Hoe ziet jouw ideale reis naar Rusland eruit? Wens je een ontspannen reis of ga je liever op Russisch avontuur? Je zegt het maar, want Visit Russia biedt alle soorten stedentrips en rondreizen. Ook als je voor je werk naar Rusland afreist. Verder organiseren we reizen op maat, zowel individueel als voor een groep.

 

Dáárom Visit Russia:

·         Dé reisspecialist voor Rusland

·         Perfecte accommodaties

·         Ook voor zakelijke reizigers

·         Maatwerkreizen mogelijk

·         Iedere dag bereikbaar

 

Maak kennis met Visit Russia

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, Facebook en WhatsApp. Visit Russia regelt alles voor je reis naar Rusland!


Enkele van onze klanten over Visit Russia:

"Het was een fantastische reis en eerste kennismaking met Rusland.
We zijn zeer tevreden over de reis op zich en de door jou geboden service. Alles was mogelijk volgens jou en jij hebt voor ons een droom waar gemaakt."

"14 t/m 17 oktober naar St-Petersburg geweest. Perfect geregeld. Jacco heeft onze vraag goed aangevoeld en het programma was er helemaal op afgestemd. Ook bij onze vele vragen vooraf heeft Jacco geduldig geholpen en ons goed ondersteund.
Het hotel was perfect, ruime kamers en zeer vriendelijk personeel. "

"We hebben een geweldige rondleiding gehad door ST. Petersburg met de gids, Katja, door Visit Russia geregeld. 
Ze is een enthousiaste vrouw die al onze vragen kon beantwoorden, veel wist te vertellen over de stad en over de mensen en hun gewoontes die in Rusland wonen.Zeker een aanrader!"

"Wat hebben we genoten van ons verblijf in St. Petersburg! Alles was uitstekend verzorgd"

"Terug van een fantastische reis naar St. Petersburg. Prima georganiseerd door Jacco en met een heel persoonlijke service. We hebben genoten!"

"We hebben genoten van onze reis naar Moskou en Sint-Petersburg. Vanaf het 1e moment verliep het contact met Visit Russia zeer soepel en ontspannen en had Jacco goed door hoe wij deze reis wilden maken. Het is allemaal perfect gelopen, hotels waren zeer naar wens, op goede afstand van centrum of metrostation. De transfers verliepen ook vlekkeloos, doordat de taxichauffeurs ook keurig op tijd waren. Ook als we vooraf nog iets wilden weten, of zelfs tijdens de reis via een chat-bericht: Jacco reageerde altijd snel en attent en regelde het!"

"Als je Jacco nodig hebt is hij er. Of dit nu 's ochtends vroeg is om om 24.00 uur 's avonds: altijd bereikbaar. Prettig in de omgang, zeer klantvriendelijk. Een gids die Nederlands spreekt en de plekjes weet in Sint Petersburg waar je zelf niet snel zou komen. We hebben een toptijd gehad. Een 10 met een griffel"

"Wat hebben we genoten van ons verblijf in St. Petersburg! Alles was uitstekend verzorgd: goed hotel, het vervoer van en naar het vliegveld en de Petersburg Card. En natuurlijk de excursies naar Peterhof en de Hermitage onder de enthousiaste begeleiding van Katja."

 

www.visitrussia.nl
0636300036
info@visitrussia.nl

Terug