Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

WandelWeg


Correspondentieadres

WandelWeg
van Brakellaan 12
Baarn
Nederland

www.wandelweg.online/
+31613222961
info@wandelweg.online

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 24045

WandelWeg

Weg van het massatoerisme. Wij bieden unieke wandeltochten in de regio Kissamos op Kreta. De onbekende parel van Kreta  Ontdek de natuur, geschiedenis en cultuur tijdens onze begeleide wandelingen.

Onze wandelgroeps vakantie is een ontspannende manier om Kreta te leren kennen. De regio Kissamos is niet zo bekend onder toeristen waardoor je het wel een van de onontdekte pareltjes van Kreta mag noemen. Deze reis is niet alleen gericht op de wandelingen. Het gaat om de totale beleving. Het authentieke Kreta komt aan bod door onder andere een bezoek aan Polyrinia (oude stadsstaat) en een kleine Kretenzer boerderij in de bergen en meer (zie overzicht van dag tot dag).

Het hotel bevindt zich in Kastelli - Kissamos ( Noord –West Kreta). Kastelli -Kissamos is een stadje op het eiland Kreta. Het ligt uiterst westelijk op het eiland, 43 kilometer van de stad Chania. U verblijft in een 3 sterren hotel direct aan zee in een 1-persoonskamer.  U geniet van het ontbijt met uitzicht op zee. Zes diners zijn ook inclusief. Dit Kretenzische menu wordt  geserveerd in een taverne op 10 minuten loop afstand. Het stadje zelf is ook op 10 minuut loopafstand van ons hotel.

De wandel routes gaan vaak over kleine paadjes en door heuvelachtig gebied. De reisbegeleiding wandelt mee en kent alle routes. Het minimale aantal wandelaars voor een groep is 6 en maximaal gaan er 15 wandelaars op een reis mee.

In ontwikkeling is nu de yoga reis en de cultuur reis. Deze reizen komen voor 2025 op de site.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \