Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

we Carry on


Correspondentieadres

we Carry on
Hoogstraat 51
Apeldoorn
Nederland

Volg onswww.wecarryon.nl
06-38006834
info@wecarryon.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19044

we Carry on

Hartverwarmende vakanties waarbij jouw rouw mee in de koffer mag.
(H)erkenning - Ontspannen - Genieten en weer even voelen dat je leeft!

Omgaan met verlies en weer kunnen genieten, is cruciaal voor de kwaliteit van leven. Maar hoe geef je het leven weer glans als voor jou de wereld stil lijkt te staan?

De draad weer oppakken na een ingrijpend verlies is dan ook veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wil je op een gezonde manier verder met je leven dan is het belangrijk om bij het verlies stil te staan, je emoties te delen en activiteiten te ondernemen. Ook dat laatste kan erg lastig zijn. Zeker wanneer je dit voor het eerst alleen doet.
'we Carry on' kan je hierbij helpen.
Even uit je vertrouwde omgeving stappen helpt. Je komt met nieuwe energie, kracht en inzichten weer thuis. Het laat je tegelijkertijd voelen en ervaren dat er nog altijd veel is om van te genieten. Dat brengt je verder in je rouwproces.

Deze vakanties zijn een hart onder de riem voor jou, waarbij je volledig ontzorgd wordt en op pad gaat met 4 - 8 reisgenoten die zonder woorden weten en begrijpen wat een ingrijpend verlies met je doet.
Een plek waar het OK is om misschien even niet OK te zijn. Waar aandacht en zorg is voor jou en jouw rouw. En een plek waar je tegelijkertijd vooral óók kan ontspannen, lachen, genieten, LEVEN

Geen therapie maar een paar heerlijke, hartverwarmende dagen samen met gelijkgestemden.

 

 

 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \