Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

West Algarve Golf


Correspondentieadres

West Algarve Golf
Brink 7
Beuningen
Nederland

www.west-algarvegolf.com
06-53483992
info@west-algarvegolf.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11067

West Algarve Golf

Wij zijn jaren geleden gestart met(golf) reizen naar Portugal, Madeira en de Azoren. Onder de naam West Algarve Golf regelen wij niet alleen complete reizen maar ook onderdelen van zo’n reis zoals greenfees, autohuur, overnachtingen en / of vluchten. Of je nu alleen of met vrienden, familie of collega's wilt gaan golfen? Dat kan bj ons allemaal. Ook golfgroepen met hun leraar zijn bij ons aan het juste adres. wij hebben meer dan 24 jaar ervaring in het organisren van groepsreizen waarbij wij in Faro op de luchthven aanwezig zijn en de groepen van begin tot eind kunnen begeleiden.

Vanwege onze persoonlijke manier van adviseren en regelen van aanvragen kregen wij van onze gasten regelmatig de vraag of we geen andere bestemmingen konden aanbieden.
In de loop van de jaren hebben wij weleens golftrips aangeboden naar Spanje, Zuid Afrika en Canada. Erg leuk om te doen. Ook vanwege het feit dat iedereen erg enthousiast terugkwam en ons complimenteerde met de perfecte manier van organiseren.
Vandaar een extra dimensie aan onze reizen onder de naam Golftrips.nu met reizen naar o.a.Spanje, Mallorca, Polen en Tjechie.

De vraag die wij ons zelf altijd stellen is of wij zelf zo’n reis zouden willen maken. Staan wij niet achter een hotel dan boeken wij het ook niet. Wij hebben alle bestemmingen die wij aanbieden zelf gezien en beleefd. Want je moet een bestemming “geproefd “ hebben om deze te verkopen.

Kortom bespaar tijd en ergernis en laat ons jouw reis regelen. Gemak dient de mens!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \