Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Westreizen


Correspondentieadres

Westreizen
Ooysedijk 17
Nijmegen
Nederland

www.westreizen.nl
06 53330554
west.reizen@gmail.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23017

Westreizen

WESTreizen staat voor kleinschalige wandelreizen in Wales, Engeland en Schotland.  Wales - England - Scotland-Travel. De reis begint praktisch voor de deur. Je wordt met ons 9 persoons busje opgehaald bij een van de opstapplaatsen in Nederland. Vandaar rijden we naar de haven voor de overtocht naar de Britse Eilanden en overnachten in 4 persoons hutten op de veerboot. Eenmaal aan de overkant reizen we over land naar ons verblijf. Je verblijft in een (land)huis of cottage waar je de hele wandelvakantie doorbrengt. Je slaapt in principe op 2 persoonskamer. De reisleiding zorgt voor de maaltijden maar enige assistentie wordt zeer op prijs gesteld en het is nog gezellig ook

Omdat het een zgn ‘standplaatsreis’ is kun je er elke dag voor kiezen mee te gaan op de wandelingen. Met onze bus rijden we naar de startplaats van de wandeling en worden aan het einde van de wandeling ook weer opgehaald. Zwaarte en afstanden verschillen per reis. Raadpleeg onze website daarvoor. Met een kleine groep wandelen door de natuur heeft zo haar voordelen en met eigen vervoer zijn we elke dag heel flexibel in het aanpassen van de wandeldag. Factoren als het weer kunnen hierbij een rol spelen. 

Een goede wandelconditie en uitrusting zijn een vereiste, ook daarover wordt je geïnformeerd via de website. Heb je eenmaal geboekt dan krijg je van ons het reispakket toegestuurd.

De voorpret is begonnen ! 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \