Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Wild Times Safaris

Correspondentieadres

Wild Times Safaris
Riouwstraat 75
Den Haag
Nederland

Wild Times Safaris

Wild Times is dé safarispecialist en organiseert unieke safari’s en reizen op maat in Afrika en Azie. 
Oprichtster, Karin Bloem, ging in 1989 op huwelijksreis naar Afrika, doorkruiste het Afrikaanse continent in een oude Landrover en woont sinds 1995 in Kenia. Met een gepassioneerd team van reisspecialisten organiseren wij voor jong en oud de mooiste safari's en rondreizen (familiesafari's, lustrumreizen etc.) 

Passie, kennis en ervaring
Reizen is onze passie en wij delen onze (lokale) ervaringen graag. Wij zoeken continue naar bijzondere locaties en activiteiten, om reizigers een unieke ervaring te bezorgen. 

Persoonlijk, uniek en op maat
In alle landen werken wij volgens hetzelfde concept: persoonlijk, uniek en op maat, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Door onze kennis, ervaring en lokale netwerken, maken wij elke reis tot een unieke belevenis. Privé huizen, fiets- en wandeltochten in afgelegen gebieden, self-drive safari’s, bijzondere boottochten, speciale ontmoetingen met de lokale bevolking.

Value for money
Door onze lage overhead en uitstekende cont(r)acten zijn onze reizen scherp geprijsd. 

Persoonlijk reisadvies
U bent verzekerd van een unieke reis, kleinschalige accommodatie en bijzondere locale activiteiten. Persoonlijk advies, een perfecte planning en een vlekkeloze organisatie behoren tot onze service. 

Duurzaam Reizen
Duurzaam reizen staat bij ons voorop. Wij werken dan ook samen met organisaties, die duurzaam opereren, de lokale bevolking ondersteunen en bijdragen aan de bescherming van onze natuur en planeet.

Inspiratie & Contact
Op onze website staan voorbeeldreizen. Neem gerust contact met ons op voor een unieke safari of reis: 'For an experience of a lifetime'

E: info@wildtimessafaris.com

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug