Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Wilderness Adventures


Correspondentieadres

Wilderness Adventures
Hermelijnvlinderdijk 100
Utrecht
Nederland

www.wildernessadventures.nl
+31683152444 (WhatsApp only)
info@wildernessadventures.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22004

Wilderness Adventures

Wilderness Adventures – Namibië voor beginners en gevorderden.

Namibië wordt weleens omschreven als Africa for beginners. En ja, het is een uitstekende bestemming voor wie voor het eerst met dit continent kennis wil maken: uitgestrekte savannes in natuurpark Etosha waar je met uitsterven bedreigde wilde dieren kunt bewonderen en majestueuze roodoranje zandduinen in Sossusvlei waar je met een sundowner van de zonsondergang kunt genieten – en dit alles goed en veilig bereikbaar, overnachtend op campings of in luxe lodges, zonder gevaar voor malaria en met engels als voertaal.

Maar Namibië heeft zoveel meer te bieden en wij helpen je graag dit fantastische land ook buiten de gebaande paden te ontdekken op een 4x4 off-road tour. Ervaar Skeleton-Coast waar woestijn en oceaan elkaar zonder genade ontmoeten. Of beleef Kaokoveld waar wilde dieren hun natuurlijke leefomgeving delen met semi-nomadische Himba-stammen. Of Damaraland met zijn rotstekeningen, eenmalige inheemse planten, versteende wouden, en kristallen voor het oprapen. Of Bushmanland met zijn ongerepte wildernis en oorspronkelijke San-bevolking. Of...

Wilderness Adventures met een kantoor in Nederland en Namibië organiseert jouw reis op basis van jouw wensen. We bieden privé-/ gezins-/ groeps- en konvooi-reizen met keuze uit verschillende soorten accommodatie (luxe/ standaard/ budget/ camping) en vervoer (luxe SUV/ terreinwagen) met of zonder kampeerspullen, met of zonder gids. Ook een uitstapje naar Okavango Delta (Botswana) en Victoria Falls (Zambia/Zimbabwe) is mogelijk. Maatwerk is ons motto.

Bezoek onze website voor inspiratie en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \