Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

WintersportDeluxe


Correspondentieadres

WintersportDeluxe
Koos Speenhofflaan 38
Beverwijk
Nederland

Volg onswww.wintersportdeluxe.nl
+31251760860
info@wintersportdeluxe.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19040

WintersportDeluxe

WintersportDeluxe biedt een uitgebreid aanbod van luxe chalets in Frankrijk. Een mooie selectie van luxueuze catered chalets, chalets inclusief ontbijt alsook chalets op self-catered basis. Op de mooiste locaties, aan de piste of in het gezellige dorpscentrum. Kies voor een mooi chalet met knusse haard en gezellige living, een luxe chalet met hot tub op het terras en een waanzinnig uitzicht of een luxueus catered chalet met privé zwembad. De keuze is aan jou... Droom weg bij deze heerlijk luxe chalets. 

Ook heeft WintersportDeluxe een groot aanbod van luxe 4* & 5* residences met stijlvolle appartementen. Vaak zijn deze residences voorzien van een wellnesscentrum met zwembad, jacuzzi, hamam en/of sauna. Ook ontbreekt de outdoor hot tub meestal niet. Reis je met de hele familie of wil je met jullie vriendengroep in een appartement verblijven, ook daarvoor zijn er genoeg mogelijkheden. Er zijn grote appartementen tot 15 personen beschikbaar of kies voor een ruim & luxueus penthouse.

Uiteraard mogen de luxe 4* & 5* hotels bij WintersportDeluxe niet ontbreken. Op fantastische locaties, ski-in/ski-out, bij het dorpscentrum en vaak met wellnesscentrum voor de ultieme ontspanning. Je verblijft op basis van logies met ontbijt of halfpension. WintersportDeluxe regelt ook graag jullie skipassen, skimateriaal, skilessen, vervoer en reisverzekering. Zorgeloos genieten!

In het Zwitserse Verbier bieden wij prachtige high end (catered) chalets, appartementen & penthouses.
In Oostenrijk bieden wij een selectie van mooie residences in Sankt Anton, Kitzbuhel, Westendorf, Gerlos, Kaprun, Niederau, Solden & Mayrhofen. Daarnaast ook een hotel in Ischgl, Solden & Kitzbuhel.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \