Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Yaiza Travel

Correspondentieadres

Yaiza Travel
Hollands Diepstraat, 4
Nispen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18062

Yaiza Travel

Yaiza Travel biedt landelijk gelegen en kleinschalige accommodaties aan op de Canarische eilanden voor diegenen die van rust en natuur houden en weg van de massa.

Yaiza Travel is gespecialiseerd in individuele reizen voor levensgenieters naar de Canarische Eilanden; La Palma, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura en La Gomera waar je op een bijzondere locatie kunt genieten van de natuur, rust en ruimte.

Yaiza Travel is een kleinschalige reisorganisatie waardoor wij onze klanten veel persoonlijke aandacht kunnen schenken. Mijn naam is Micky van den Bijgaart, eigenaresse van Yaiza Travel en beschik over ruim 20 jaar ervaring in de reiswereld, van werken op een reisbureau van een grote Nederlandse reisorganisatie, stewardess bij KLM  tot standplaats hostess in het buitenland op diverse bestemmingen waaronder op Gran Canaria. Mede door diverse studiereizen waarbij ook de verschillende Canarische Eilanden uitgebreid zijn bezocht is mijn voorliefde voor deze eilanden ontstaan waar het door het heerlijke klimaat het gehele jaar goed vertoeven is. Vakantie op rustig en landelijk gelegen plekjes hebben mijn persoonlijke voorkeur en de diversiteit van de natuur op de Canarische Eilanden hebben mijn hart gestolen waardoor Yaiza Travel is ontstaan. Samen met mijn team bezoeken wij regelmatig de verschillende eilanden waar we vele vakantiehuizen bezichtigen en de meest interessante vakantiehuizen contracteren welke aan onze eisen voldoen.

Wij  bieden met name unieke en zeer fraai gelegen vakantiehuizen (kleine casita, casa of villa), appartementen en kleinschalige hotels (finca of casona) aan, het merendeel in de natuur gelegen met schitterende uitzichten, ideaal voor de echte natuur en rust liefhebber, weg van de massa. Een aantal accommodaties zijn gecombineerd ook geschikt voor grote gezelschappen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om tijdens je vakantie de eilanden en/of vakantiehuizen met elkaar te combineren, afwijkende reisduren te boeken of voor langere tijd te overwinteren, wij adviseren je graag over de diverse mogelijkheden.

De Canarische Eilanden hebben een uitstekend klimaat waardoor het ook in de winter een ideale zonbestemming is.

Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht en geselecteerd, daarbij staan wij in direct contact met de huiseigenaren en werken wij nauw samen met lokale agenten en autoverhuurbedrijven.

Vanwege de, in de meeste gevallen, zeer rustige ligging van onze vakantiehuizen en hotels bieden wij de accommodaties aan inclusief een huurauto. De vluchten kunnen wij ook voor je verzorgen om je vakantie compleet te maken.

Je huurauto haal je bij aankomst op de luchthaven op en met je routebeschrijving, welke je bij de reisbescheiden otnvangt, rijd je moeiteloos naar je vakantie adres.
Aan het einde van je vakantie lever je de huurauto weer in op de luchthaven.

Om je reis compleet te maken verzorgen wij, indien gewenst, ook vervoer naar de luchthaven, een parkeerplaats nabij Schiphol of een hotelovernachting nabij Schiphol.

Je reis- en/of annuleringsverzekering kun je door ons laten verzorgen, hiervoor werken wij samen met de Europeesche.

Yaiza Travel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) onder nr: 3525, het Calamiteitenfonds en bij de VvKR (Vereniging van Kleine Reisorganisaties).

Wij wensen je veel plezier met het maken van je keuze en begroeten je graag als gast van Yaiza Travel!

Yaiza Travel
Micky van den Bijgaart en team

www.yaizatravel.nl
0165364522
yaiza@yaizatravel.nl

Terug