Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Yaiza Travel


Correspondentieadres

Yaiza Travel
Hollands Diepstraat, 4
Nispen
Nederland

www.yaizatravel.nl
0165364522
yaiza@yaizatravel.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18062

Yaiza Travel

Yaiza Travel biedt landelijk gelegen en kleinschalige vakantiehuizen aan op de Canarische eilanden voor diegenen die van rust en natuur houden,weg van de massa.

Wij zijn gespecialiseerd in individuele reizen voor levensgenieters naar; La Palma, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura en La Gomera. In onze vakantiehuizen geniet u van de natuur, rust en ruimte.

Yaiza Travel iseen kleinschalige reisorganisatie. Wij kunnen onze klanten veel persoonlijke aandacht geven. Vakantie op rustig en landelijk gelegen plekjes hebben mijn persoonlijke voorkeur en de diversiteit van de natuur op de Canarische Eilanden hebben mijn hart gestolen waardoor Yaiza Travel is ontstaan. 

Wij  bieden met name unieke en zeer fraai gelegen vakantiehuizen (kleine casita, casa of villa), appartementen en kleinschalige hotels (finca of casona) aan, het merendeel in de natuur gelegen met schitterende uitzichten, ideaal voor de echte liefhebber,  en weg van de massa. Een aantal accommodaties zijn gecombineerd ook geschikt voor grote gezelschappen.

De Canarische Eilanden hebben een uitstekend klimaat waardoor het ook in de winter een ideale zonbestemming is.

Vanwege de, veelal, zeer rustige ligging van onze vakantiehuizen en hotels bieden wij de accommodaties aan inclusief een huurauto. De vluchten kunnen wij ook voor je verzorgen en zo je vakantie compleet maken.

Je reis- en/of annuleringsverzekering kun je door ons laten verzorgen, hiervoor werken wij samen met de Europeesche.

Wij wensen je veel plezier met het maken van je keuze en begroeten je graag als gast van Yaiza Travel!

Yaiza Travel
Micky van den Bijgaart en team

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \