Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Yako Africa


Correspondentieadres

Yako Africa
Zuivelstraat 19
Beltrum
Nederland

yakoafrica.com
+256 (0) 781607832
info@yakoafrica.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23015

Yako Africa

Wij zijn Anne & Thijs

Wij volgen ons hart. Dat hebben we altijd al gedaan. We zijn bouwers. Ondernemers. Reizigers. Avonturiers. We houden van mooie plekjes. En die mooie plekjes worden nóg mooier als we ze kunnen delen met anderen. Daarom organiseren we reizen, hier in Oeganda. Dat doen we al sinds 2017.
Dus als je overweegt om deze kant op te komen voor je droomreis – bel, app of mail ons gerust. Dan helpen we je op weg. 

Een reis door Oeganda haal je niet uit een foldertje. Althans, niet als je de schoonheid van Oeganda écht wilt zien. Wij doen er elke dag alles aan om de meest unieke reizen samen te stellen. Om de speciaalste plekjes te vinden. Zodat we je die trip van een paar weken kunnen geven die je nooit meer zult vergeten.

Wij regelen alles, dan kun jij op avontuur. Een reis naar Oeganda is voor veel mensen best spannend. Dat snappen we. Daarom begint het bij ons met een goed gesprek. We willen weten waar je van droomt, wat je voor ogen hebt, wat je belangrijk vindt. Van daaruit maken we een mooi reisplan. En als alles klopt, als je hart een sprongetje heeft gemaakt, dan gaan we met ons team voor je aan de slag. Van slaapplekken, tot activiteiten, een chauffeur en een gids – we regelen het allemaal.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \