Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Yogavakanties bij Carina


Correspondentieadres

Yogavakanties bij Carina
Belle van Zuylenstraat 41
Arnhem
Nederland

Volg onswww.yogavakantiesbijcarina.nl/
+31611292888
info@bijcarina.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22056

Yogavakanties bij Carina

Een Yogavakantie helemaal voor jou, samen met een groep andere vrouwen, in het zonnige Griekenland. Op een prachtige, unieke locatie, met een tuin waar je niet uitgekeken raakt én een zwembad én dichtbij zee. Een kamer voor jou alleen of juist gezellig samen met een andere gast. Heerlijk eten en drinken, actieve en ontspannen yogalessen en vooral ook lekker relaxen, uitrusten!

YOGA
De yogalessen (instructie in het Nederlands) zijn voor iedereen geschikt of je nu beginner bent of al wat verder gevorderd. Hatha Yoga, Yin Yoga of Yoga Nidra, bij het zwembad of op een andere uniek plekjes, zie je het al voor je ??

KOOKWORKSHOP
Onze gastvrouw Angelique leert ons de geheimen van de authentieke Griekse keuken kennen in de keuken van Onira Boutique Hotel. Wat je niveau ook is, je leert diverse Griekse gerechten te bereiden terwijl je er plezier aan beleeft. In vier uur tijd creëer je als een heuse keukenprins(ses) je eigen Griekse lekkernij, of het nu gaat om een ​​hartige taart of een rijke stoofpot.

EILANDTOER
Een Yogavakantie met veel tijd voor jezelf óf als je het leuk vindt mee op eilandtoer te gaan. Inmiddels ben ik diverse keren op Paros geweest en weet ik verschillende mooie plekjes op het eiland te vinden!

Van 23 t/m 30 mei 2024 gaan we naar Paros.

Dit jaar maar liefst 2 Yogabelevenissen op het programma; van 4 t/m 9 september 2024 gaan we naar Lefkas!
Kijk op de website voor meer informatie.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \