Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Zwemmen met Wilde Dolfijnen

Correspondentieadres

Zwemmen met Wilde Dolfijnen
Runmolen 40
Alkmaar
Nederland

Zwemmen met Wilde Dolfijnen

Heb je je altijd al aangetrokken gevoeld tot dolfijnen en is het je droom om ze in hun natuurlijke omgeving te ontmoeten? We nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan voor een hele bijzondere week op de Rode Zee.

Onze boot ligt voor anker in het Sataya Reef op 2,5 uur varen van de kust. Dit rif ligt in een van de mooiste duik- en snorkelgebieden ter wereld en het is een van de lievelingsplekken van een grote groep spinnerdolfijnen. Hier kunnen we dagelijks zwemmen met de dolfijnen die het rif bezoeken.

Je verblijft op een comfortabele en ruime safariboot waar de 8-koppige bemanning er alles aan doet om je de Egyptische gastvrijheid te laten ervaren. Ze verwennen ons met versgebakken brood, verse sapjes en drie keer per dag een heerlijk buffet. Een hele dag op zee zijn maakt hongerig, dus tussendoor kun je genieten van versgebakken Egyptische lekkernijen en andere kleine hapjes.

 

Samen met de Egyptische snorkelinstructeur leren we je de kneepjes van het snorkelen en houden we tijdens het zwemmen een oogje in het zeil. We vertellen je ook hoe je respectvol met dolfijnen omgaat, zodat ze hun vrijheid behouden en we hun natuurlijke leefomgeving niet verstoren. Zo kun je ontspannen genieten van je samenzijn met de dolfijnen.

Op de boot is er alle gelegenheid om volledig tot rust te komen en te genieten van elkaar en van alles wat het rif aan schoonheid te bieden heeft!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug