Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Workshop Reisrecht

Op vrijdag 7 juni 2024 organiseert VvKR in samenwerking met Paul Otto van Kompas Juristen opnieuw een verdiepende en interactieve workshop Reisrecht.

Wat bereik je met deze workshop?

Tijdens de Workshop wordt uitgebreid aandacht besteed aan Europese Richtlijnen Pakketreizen. Paul geeft naast uitleg van de wet, aan de hand van voorbeelden en ter plaatse gestelde vragen uitleg over de regelgeving in de praktijk.

Jij gaat naar huis met meer verdiepende kennis over de Europese Richtlijnen Pakketreizen, maar dan vooral hoe deze doorwerkt in jouw reisorganisatie.

We hebben deze workshops in 2018 en 2019 ook gegeven, vlak na de laatste wijziging van de Richtlijn. Het merendeel van de toenmalige leden hebben deze workshops destijds gevolgd.

Wat is het programma?

Er is deze dag veel ruimte voor vragen aan de jurist en om van elkaar te leren. De workshop gaat door bij deelname van minimaal 15 deelnemers en maximaal 20 deelnemers.

Programma:

08:45    Inloop
09:00    Start Workshop
12:00    Pauze
13:00    Vervolg Workshop
17:00    Napraten onder genot van drankje

De kosten voor deze workshop

VvKR-leden betalen € 165,- per persoon. Ben je geen lid van VvKR, maar wil je toch deelnemer? Dan betaal je € 205,- p.p.

Dit is inclusief koffie, thee en lunch. De workshop gaat door bij deelname van minimaal 15 deelnemers. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Zit de workshop al vol, dan wordt je op een reserve lijst geplaatst. Heb je interesse, maar kan je niet op 7 juni? Laat dit dan weten via info@vvkr.nl.

Locatie

’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Je kan hier gratis parkeren.

Aanmelden Workshops

Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \