Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Workshop Reisrecht en Algemene Reisvoorwaarden

Op vrijdag 22 november 2019 organiseert VvKR in samenwerking met Paul Otto van Kompas Juristen een workshop Reisrecht en Reisvoorwaarden. Ook niet VvKR-leden van harte uitgenodigd om aan deze interactieve en leerzame dag deel te nemen.

 

Europese Richtlijnen Pakketreizen

Tijdens de workshop wordt uitgebreid aandacht besteed aan Europese de Richtlijnen Pakketreizen welke in 2018 aanzienlijk zijn aangescherpt. Paul geeft uitleg over de inhoudelijke wetswijzigingen heeft daarnaast enkele praktijkvoorbeelden uitgewerkt.

 

Modelreisvoorwaarden

Daarnaast wordt aandacht besteed aan de modelreisvoorwaarden van VvKR. Indien je geen lid bent van VvKR ontvang je deze niet. Het is mogelijk om vooraf bij Kompas Juristen modelvoorwaarden aan te schaffen. Maar ook indien je niet beschikt over modelreisvoorwaarden of reeds zelf voorwaarden hebt, is het mogelijk om de workshop te volgen. De kennis die je opdoet kan je in een later stadium ook goed gebruiken.

 

Interactieve Workshop

Er is deze dag veel ruimte voor vragen aan de jurist en om van elkaar te leren. De workshop gaat door bij deelname van minimaal 12 deelnemers en maximaal 20 deelnemers.

Programma:

08:45    Inloop

09:00    Start Workshop

12:30    Pauze

13:00    Workshop

17:00    Napraten onder genot van drankje

 

Kosten Workshop Algemene Reisvoorwaarden

Aan deze workshop zijn kosten verbonden, niet-leden betalen € 190,- per persoon. Dit is inclusief koffie, thee en lunch. We hebben echter een vroegboekkorting: schrijf je in én betaal voor 13 oktober 2019, dan mag je de workshop volgen voor dezelfde prijs als VvKR-leden, namelijk € 175,- per persoon.

De workshop gaat door bij deelname van minimaal 12 deelnemers en maximaal 20 deelnemers.

Locatie:

Van der Valk Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

Je kan hier gratis parkeren en de locatie bevindt zich naast een treinstation.

 

Aanmelden Workshops

Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

Als je je inschrijft via de site, ben je betalingsplichtig. Je ontvangt binnen 24 uur een factuur met een betaallink. Je inschrijving is pas definitief zodra je hebt betaald.