Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Watertrappen, de droom van een VvKR-reisspecialist

Maandag 18 maart 2019

We zijn best een beetje trots op onze reisspecialist Alex Mutsaars van Binnenvaartcruises, niet alleen omdat hij de wereld rondreist op bijzondere vervoersmiddelen, maar ook omdat hij er een mooi boek over heeft geschreven: "Watertrappen". 

Zo besloot Mutsaars om van Athene tot Amsterdam te waterfietsen en kreeg onderweg het idee voor zijn huidige bedrijf: Binnenvaartcruises.nl. Het bewijs hoe vanuit een droom ook een eigen reisbureau kan ontstaan!! Het is een spannend reisverhaal dat gaat over het durven volgen van je dromen, waar het je brengt en welke prijs je er soms voor betaald.

Watertrappen is een met humor geschreven verhaal over een ongelooflijk avontuurlijke reis en speciaal project. In 107 dagen fietsten Alex Mutsaars en Matthijs Houben over het water vanuit Athene naar Amsterdam. Mutsaars vertelt over zijn voorbreidingen en over de avonturen zelf. Reizen geeft niet alleen mooie herinneringen, onderweg werd Mutsaars ook geconfronteerd met een groot probleem: de schade die aangericht wordt door de plasticsoep. Daarom besteed ook de Plastic Soup Foundation aandacht ana de promtie van dit boek. In het boek zit een interactieve pagina verwerkt ( QR code) waarmee we lezers informeren over het terugdringen van de eigen plastic-voetafdruk.

 

Het boek is onderandere verkrijgbaar bij De Vakantiefietser in Amsterdam, en tevens via alle boekwinkels in Nederland en België en Boekscout te bestellen.

Leuk detail: achter in het boek wordt een hele pagina aan VvKR gewijd.

Alex Mutsaars was ook inititaiefnemer van de tv serie "Vaart". Deze serie, gepresenteert door Elles de Bruin,  zal door 4 regionale zenders worden uitgezonden. De premiere van deze serie zal plaatsvinden op 15 mei a.s. in de Binkhorst haven in Den Haag. Kijk hier alvast de trailer

bron: boekscout

 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \