Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Indian Summer

Vrijdag 04 oktober 2019

Oktober. Dé maand om lekker te wandelen door de kleurrijke bossen en de geuren van de herfst op te snuiven. Of om even uit te waaien op het strand om daarna binnen bij de open haard te genieten van een goed glas wijn. De tijd ook om uitgebreid te tafelen en je te goed te doen aan allerlei verse produkten van het land. De dagen worden korter, de herfst is onmiskenbaar begonnen en de winter is in aantocht. Maar soms doet het weer in de herfst nog even denken aan de zomer. Met blauwe luchten, een zonnetje en aangename temperaturen.

Indian Summer

De Amerikanen noemen dat de indian summer. De Duitsers kennen de Altweibersommer. En wij in Nederland de sint-michielszomer. Welke benaming je ook hanteert, dit is een perfecte tijd om op reis te gaan en de batterij nog even op te laden voordat de lange donkere winter aanbreekt. Bezoek een stad of ga juist landschappen fotograferen, het licht van de zon en de kleuren van de natuur zijn nu op hun mooist. Boek een ontspannen retraite of ga op de actieve tour. Duik de bossen in of laat je verwarmen van de laatste zonnestralen op een mediterraan strand. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken of ben je gewoon benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem eens een kijkje bij één van de vele VvKR-reisspecialisten voor tips en ideeën. Fijne herfst!

Nieuwsbrief

Dit en nog veel meer mooie en kleinschalige reizen boek je veilig en vertrouwd bij de reisspecialisten van de VvKR. Kijk daarom eens bij de bijna 400 VvKR reisspecialisten voor een reis van je leven. Op de pagina Reisthema’s vind je snel een eenvoudig de reisspecialisten voor elk land. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meld je dan hier aan voor maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \