Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Actief in Nederland deze zomer

Maandag 29 juni 2020

De reisspecialisten van VvKR organiseren niet alleen reizen naar verre bestemmingen, we hebben ook Nederland-specialisten. Deze weken besteden we wat meer aandacht aan de bijzondere plekken Nederland om te bezoeken deze zomer. Niet alleen de hotspots, maar vooral ook mooie ervaringen op unieke en bijzondere locaties.

Nederland is namelijk ook een ontzettende leuke vakantiebestemming, niet voor niets participeert VvKR graag met de campagne #hiermoetjezijn, om samen met onze reisspecialisten en hun reizigers te laten zien hoe mooi ons landje is.

Fietsen

Nederland is natuurlijk een uitstekend land om te fietsen en wij Nederlanders houden er van! Door de stad, door het bos, langs watergebieden, door de Betuwe, Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal met haar prachtige fruitbomen (een absolute aanrader is de bloesemroute doorgaans in april / mei) of in de omgeving van de Kinderdijkse molens. Er is zoveel om van te genieten! Wat dacht je van 350 km fietsen door Nederland in 5 dagen met een e-bike? Bijvoorbeeld van Arnhem naar Leeuwarden. Dit is maar een greep uit de bijzondere fietsvakanties die onze Nederland Reisspecialisten aan kunnen bieden.

Ben je geïnteresseerd in een fietsvakantie door Nederland d? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van onze fietsspecialisten: https://www.vvkr.nl/reisthema/fietsen 

Natuurgebieden verkennen per boot, kano of paddleboard

In ons eigen land zijn prachtige natuurgebieden te vinden en wat is nou leuker om deze vanaf het water te verkennen? Maak een tocht per fluisterboot op zoek naar otters en andere mooie dieren, ga kanoën tussen de verschillende landschappen of probeer eens vooruit te komen op een paddleboard terwijl je van de omgeving geniet.

De Biesbosch is bijvoorbeeld het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. In veel van de smallere waterwegen zijn motorboten niet toegestaan waardoor je in alle rust kunt genieten van het vogelgezang om je heen. Heerlijk toch! 

Ook de  uitgestrekte Loosdrechtse Plassen zijn bij veel watersporters favoriet. Hier kan je echt genieten van het klassieke Hollandse landschap. De Nieuwkoopse Plassen is een moerassig watergebied met een wirwar van sloten, plassen en riet- en hooilanden. Dit hele gebied wordt beschermd door Natuurmonumenten en je kan er dan ook talrijke zeldzame vogelsoorten spotten. Zelfs in Amsterdam kun je terecht om per kano het buitengebied te verkennen. Combineer je verblijf in de stad met een rustig moment in de natuur van kanoparadijs Nieuw West. Ontdek bijvoorbeeld de routes rondom de Sloterplas en het Amsterdamse bos. En wat dacht je van de mogelijkheid om een mooie zeilvakantie te maken op de wateren bij Friesland, hoe gaaf is dat!

Wandelen

Nederland biedt prachtige wandelroutes en het is dan ook heerlijk om te wandelen door de diverse landschappen van ons land. Met onze vele natuurgebieden is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt wandelen over de zandduinen, over het strand, door het bos, ons land biedt het allemaal. Wat actiever ingesteld, dan zijn er ook pittigere hike routes mogelijk.

Er zijn zelfs wandelroutes mogelijk waarbij onze reisspecialisten ook nog het bagagevervoer regelen. Hoe prettig is dat! Je wandelroute kunnen ze geheel op maat voor je samenstellen.

Interesse in een wandelvakantie? Benader dan een van onze gespecialiseerde reisspecialisten: https://www.vvkr.nl/reisthema/wandelvakanties

Hier moet je zijn

Nog meer leuke informatie over Nederland vind je op de website van NBTC Holland met de “Hier moet je zijn” Nederland-campagne. Via de hashtag #hiermoetjezijn kun je inspiratie op doen voor je Nederland vakantie of je eigen ervaringen delen.

Om bewustwording te creëren voor de toerisme- en recreatiemogelijkheden in Nederland is er #welkomteruginNL. Deel hier je allerleukste activiteiten en ontdekkingen in ons eigen land.

Ook kun je #vvkr #kleinschaligereisorganisaties gebruiken, we zien namelijk graag hoe jij je vermaakt in Nederland! Je kunt ons tevens taggen in je mooiste foto’s en berichtjes over je vakantie in Nederland via @kleinschaligereisorganisaties

Meer lezen over Nederland als Vakantieland?

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \