Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Een vakantie met kleinschaligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering? Dan kies je voor een VvKR-reisspecialist!

Dinsdag 08 februari 2022

Wanneer je weer begint te denken aan het maken van reisplannen staan onze reisspecialisten klaar om een reis samen te stellen op basis van jóuw persoonlijke wensen!   

De VvKR reisorganisaties nemen je graag het werk uit handen om een unieke reis samen te stellen. Tenslotte zijn zij door hun specialistische kennis helemaal thuis in de regio waar jij naar toe wil, weten zij onbedorven pareltjes te vinden op het gebied van bezienswaardigheden en accommodaties en staat kleinschaligheid centraal. Daarbij zijn samenwerken met lokale partners en duurzaam genieten op de bestemming belangrijke factoren. Zo wordt jouw vakantie extra bijzonder!  

Bovendien ben je bij het boeken van een reis bij een van onze reisspecialisten ook nog eens gegarandeerd van een dekking door het garantiefonds en is er een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Zo kun je met een gerust hart op vakantie.

Kortom, juist nu de beste manier om jouw reis te boeken. Uiteraard betaal je voor het werk van de organisatie, maar bedenk daarbij dan wel dat de service ongekend ver gaat en niets te veel is. Laten we elkaar helpen, jij een fantastische persoonlijk op jou afgestemde reis en het reisagentschap is blij om een prachtige reis voor jou te mogen regelen. Dat kan niet anders dan dat dit garant staat voor een glimlach van oor tot oor voor zowel jou als de reisorganisatie!  

In deze prachtige film laten we graag zien waarom het dus een goede keuze is om voor een reisspecialist van de VvKR te kiezen.

Ben je geïnspireerd geraakt om op vakantie te gaan? Neem dan eens een kijkje bij de veelzijdige bestemmingen en / of reisthema’s die onze reisspecialisten aanbieden. Veel plezier met de voorpret!  

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners