Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Op vakantie met de kinderen

Vrijdag 04 mei 2018

Het is meivakantie. Een heerlijke tijd om er met de kids op uit te gaan. Gezellig samen naar de camping, de bergen in, naar het strand of neerstrijken op een terras in de voorjaarszon.

Gezinsvakantie

Een vakantie met de kids betekent meestal dat je je moet aanpassen. Zo zoek je je accommodatie erop uit. Zo moet er een kinderbad zijn (liefst verwarmd), mag het hotel niet direct aan een drukke weg liggen en moet er voldoende vertier zijn voor het grut. En ga je een (verre) rondreis maken met het hele gezin, dan wil je de dagen niet te vol gepland hebben en de reisafstanden niet te lang. Want als de kids het niet naar hun zin hebben.....

De VvKR-specialisten weten wat essentieel is voor een geslaagde vakantie met het gezin en stemmen hun reizen precies af op jouw wensen en gezinssamenstelling. 

Jongerenvakanties

Zijn je kinderen al wat ouder en gaan ze liever niet meer met jullie mee op vakantie, dan is een jongerenreis misschien de oplossing. Diverse VvKR-reisspecialisten bieden leuke actieve vakanties voor jongeren.

Nieuwsbrief

Met de VvKR kom je nog eens ergens! Bekijk de verschillende ideeën voor gezinsvakanties die wij voor jou in onze nieuwsbrief van deze maand op een rijtje hebben gezet maar eens.  Bij de reisspecialisten van de VvKR boek je veilig en vertrouwd jouw allerleukste vakantie. Wil je ook elke maand de laatste acties en aanbiedingen van de VvKR-reisspecialisten ontvangen? Meldt je dan hier aan voor maandelijkse nieuwsbrief.

 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \