Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Gezinsvakanties

Als je als gezin samen op reis gaat, moet iedereen aan zijn trekken komen. Aanbod dat aansluit bij de belangstelling van kinderen loopt als rode draad door programma’s. Terwijl de jongste reizigers zich vermaken, moeten ook volwassenen tijd voor zichzelf vinden.

Het doel van een kleinschalige gezinsvakantie is om gezinnen de mogelijkheid te bieden om quality time door te brengen, te ontspannen en nieuwe avonturen te beleven in een kleinschalige setting.

Er wordt gekozen voor kleinschalige accommodaties en er worden diverse activiteiten aangeboden die geschikt zijn voor zowel ouders als kinderen.  Een kleinschalige gezinsvakantie biedt vaak ook de mogelijkheid voor persoonlijke interactie met de lokale bevolking. Op deze manier kunnen gezinnen een authentieke ervaring opdoen en meer leren over de cultuur en tradities van de bestemming.

De reisspecialisten van VvKR bieden gezinnen de mogelijkheid om samen bijzondere herinneringen te creëren. Het is een ideale optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke en op maat gemaakte vakantie-ervaring.

Filteren

Zoek een bestemming bij dit reisthema
  • Alles weergeven

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \