Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Tourquaz Travel

Correspondentieadres

Tourquaz Travel
Burgemeester van Fenemaplein 6
Zandvoort
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11060

Tourquaz Travel

Families, vrienden, stel of alleen, jong en oud. Eenieder die graag rondreist, zonder zijn koffer constant in- en uit te pakken. Die veel van de omgeving wil zien. En op zoek is naar een unieke beleving, ontdekt via Tourquaz Travel hoe geweldig een Blue Cruise is op de azuurblauwe Turkse Mediterrane wateren.

Splash kindercruise

Wilt u samen met uw kinderen een actieve, ontzorgde rondreis maken met ruimte voor individuele vrijheid, elke dag een avontuur, actief bezig zijn, ontspannen en genieten van een welverdiende volledig verzorgde vakantie?

Blue Cruise vaarvakanties zijn uitermate geschikt voor gezinnen. Zowel voor de kinderen als de ouders biedt deze vorm van vakantie veel afwisseling in een beschermde en veilige omgeving.

Culinaire Cultuur Cruise

Bent u een fijnproever die van traditionele Turkse volksgerechten wil genieten en kennis wil maken met de lokale bevolking, hun gebruiken en de restanten van de oude culturen?
Deze zinnenprikkelende Blue Cruise zet letterlijk al uw zintuigen in beweging!
De Turkse keuken behoort tot een van de meest verfijnde keukens ter wereld en is het resultaat van de vermenging van de vele verschillende culturen en de rijke geschiedenis van dit land.

Natuurbeleving, de historie van de Lycische kust en het culinaire genot worden tijdens deze vakantie op een bijzondere wijze gecombineerd. U geniet volop van wat de streek te bieden heeft aan lokale producten en de eeuwenoude culinaire traditie. De variatie maakt deze Blue Cruise tot een week van genieten voor gastronomische fijnproevers en cultuurliefhebbers.

Prive Groepen

Heeft u iets te vieren? Een bijzondere verjaardag, een jubileum of een bruiloft, speciale momenten in uw leven die een bijzondere beleving vragen? Samen genieten, samen lachen, samen een vakantie beleven die je niet snel vergeet en waar je leuke herinneringen op doet.
Vanaf 6 personen is het al mogelijk om een Gulet in z’n geheel exclusief voor uw familie, vriendengroep, club, vereniging of bedrijf af te huren.
Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap en uw persoonlijke wensen, kunt u kiezen voor een standaard of een luxe Gulet. Voor ieder budget is een passend arrangement mogelijk. In overleg met Tourquaz Travel kunt u uw eigen vaarroute en programma bepalen.

www.bluecruiseturkije.nl
(06) 17 86 27 33
petra@tourquaztravel.nl

Terug