Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

KoreaReizen


Correspondentieadres

KoreaReizen
Sint Jorisstraat 28
Veldhoven
Nederland

www.koreareizen.nl
040-2405120
info@koreareizen.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 15027

KoreaReizen

Zuid-Korea, het onbekende Azië! Waarom wel naar Japan, maar niet naar Korea?

Zuid-Korea is nog een onbekende vakantiebestemming, terwijl Zuid-Korea een van de veiligste landen in Azië is. Er zijn tal van bezienswaardigheden die je zelf kan ontdekken tijdens een van onze individuele rondreizen per auto of trein.

Goede en veilige infrastructuur

Zuid-Korea heeft zich tot het op drie na rijkste land van Azië ontwikkeld. Er is ook een uitstekende infrastructuur voor een reis met eigen huurauto of per openbaar vervoer, zowel binnen de grote steden Seoel en Busan, als naar verder afgelegen plaatsen als Jeonju of de natuurgebieden.

Cultuur en natuur in Zuid-Korea

Meest bekend is vermoedelijk de DMZ, tussen noord en zuid, absoluut een bezoek waard. Maar vergeet ook niet de vele indrukwekkende boeddhistische tempels te bezoeken, zoals de Haeinsa-tempel, waar de eeuwenoude Tripitaka Koreana liggen.

En dan nog de zeer diverse natuur in Zuid-Korea. Het land varieert van groene heuvels en ruige bergen tot de meer dan drieduizend, veelal onbewoonde eilandjes, maar ook het veelzijdige Jeju en bijzondere Udo met de (hoog)bejaarde duikende vrouwen zijn prachtig.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \