Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

opDroomreis.nu


Correspondentieadres

opDroomreis.nu
Groninger Kroongaarde 3
Amersfoort
Nederland

www.opdroomreis.nu
06-31633368
info@opdroomreis.nu

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 16026

opDroomreis.nu

opDroomreis.nu is een kleinschalige touroperator met individuele reizen naar Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Mijn doel is om jouw droomreis te verwezenlijken en ga daarbij altijd uit van jouw wensen. Dat betekent dat elke reis maatwerk is en ons contact persoonlijk is. De website van opDroomreis.nu kan je inspireren wat betreft routes, type accommodaties en het lezen van de reiservaringen van onze reizigers kan tevens enorm helpen bij het maken van bepaalde keuzes. 

Bij onze reizen staat het zo puur mogelijk ervaren van de bestemming centraal. Authenticiteit, bijzonder, kleinschalig en off the beaten track; daar gaan we voor! Denk bijvoorbeeld aan een berenkamp in de wildernis van Alaska waarbij je elke dag met een gids op pad gaat en je je middenin het leefgebied van de grizzly beer bevindt... Een andere ervaring die mij altijd bij zal blijven is een overnachting in een glazen huisje in the middle of nowhere in Nieuw-Zeeland met niets en niemand om je heen - behalve de schitterende natuur. Of slapen in een boomhut in een tropisch regenwoud in Australië, terwijl je de regen 's nachts op de bladeren hoort tikken. 's Avonds naar de adembenemende sterrenhemel en Melkweg turen - vanaf het kampvuur op een glampinglocatie in Grand Teton NP - en 'm daadwerkelijk zien verschuiven is er ook absoluut eentje om altijd te blijven herinneren!

Laat je inspireren door website en neem daarna gerust contact met mij op. Dan kunnen we jouw  ultieme droomreis gaan samenstellen.

Hartelijke groet,

Judith Maas - eigenaar opDroomreis.nu

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \