Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Samenwerkvakanties


Correspondentieadres

Samenwerkvakanties
Hooizolder 412
Drachten
Nederland

Volg onswww.samenwerkvakanties.nl/
06 - 53 67 26 14
info@samenwerkvakanties.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23021

Samenwerkvakanties

Reis en shine… in Afrika! Met Samenwerkvakanties organiseren we reizen naar Ghana (en soms naar de buurlanden) waarin je niet alleen de prachtige omgeving verkent, maar samen vooral actief bijdraagt aan lokale communities. Een verrassende, unieke mix van vrijwilligerswerk en toerisme!

Samen met jouw groep op werkvakantie

Door de kennis en ervaring van Nanda, geboren en opgegroeid in Ivoorkust, kunnen we volledig op maat (christelijke) werkvakanties organiseren voor bestaande groepen. Een korte reis, met lange impact — zowel bij reizigers als bij de lokale (vak)mensen die je ontmoet en mee samenwerkt. We regelen alles voor jullie groep en Nanda zal 24/7 ter plekke aanwezig zijn om alles soepel te laten verlopen, in een avontuurlijk land.

Vrijwilligerswerk met impact in Ghana

Voor iedere groep vinden we een passend project waar een duurzaam waardevol verschil kan worden gemaakt door bijvoorbeeld kinderwerk, sport & spel of klussen/bouw. Dromen van lokale projecten worden werkelijkheid door samen te werken. Jullie inzet is geen druppel op een gloeiende plaat, maar op stil water en veroorzaakt nog lang golven.

Vakantie met stralende mensen, natuur en cultuur

Je gaat je welkom voelen bij de bijzonder warme, vriendelijke, Engels-sprekende lokale bevolking. We zien onze gezamenlijke geschiedenis en genieten in de zon van cultuur en ontspannende uitjes in de natuur.

Ontdek wat Samenwerkvakanties voor de droomreis van jouw enthousiaste groep kan betekenen.

  • Vrijwilligerswerk en toerisme in een onvergetelijke reis
  • Persoonlijk en op maat georganiseerd voor jouw groep
  • 24/7 Nederlandse reisleiding ter plekke aanwezig
  • Korte reis, lange impact!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \