Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Chaka Africa Travel


Correspondentieadres

Chaka Africa Travel
Denekamperstraat 1
De Lutte
Nederland

www.chaka-travel.com
0651103520
elly.siers@chaka-travel.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19032

Chaka Africa Travel

 “Chaka Africa Travel  , Tanzania reizen op maat”

 

Samen met de tanzanianen Julius Mtuy en Peter Urassa heb ik, Elly Siers, in 2005 dit bedrijf opgericht. Peter en Julius, beide afgestudeerd aan het College for African Wildlife Management in Moshi, hebben een grote ervaring als ranger/chauffeur. Zij zijn mijn partners, ruim 15 jaar lang.

Wij werken met vier eigen 7-seater toyota landcruisers. Bij pieken maken wij gebruik van een vaste pool free-lancers. Peter en Julius regelen de zaken vanuit Dar es Salaam en Moshi.

Ruim 15 jaar ervaring in Tanzania

Wij hebben ,naast het overbekende noorden (o.a.Serengeti , Ngorongoro, Lake Manyara en Tarangire), grote ervaring opgebouwd in het zuiden en oosten van Tanzania ( de nationale parken Ruaha , Julius Nyerere ,Mikumi, Mkomazi ,Saadani en de gebergten Udzungwa en Usambara).

Zelf heb ik in 2015  de tocht naar de top van de Kilimanjaro gemaakt, ; een echte aanrader voor de ervaren wandelaar (5895 m hoog).

Wij reizen per landcruiser het land door en kunnen ter overbrugging van te grote afstanden gebruik maken van binnenlandse vluchten.Zo krijgt onze gast ook een beeld van het dagelijkse leven in het land.

Waarom zijn wij uniek

-Ons werkgebied is alleen Tanzania. Dat land is ons volledig bekend.

-Wij werken met eigen vertrouwde mensen

-Reizen worden met u afgestemd op basis van uw eigen speciale wensen :

-safari, bergwandelen, strand en/of golf

-De combinatie kan ook gemaakt worden met de eilanden Zanzibar, Mafia Island of  Pemba voor  bijvb.een afrondende strand , snorkel of duik vakantie

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \