Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Travel Magical Morocco


Correspondentieadres

Travel Magical Morocco
J.M. Graadt van Roggenweg 21
Bergen NH
Nederland

Volg onswww.travel-magical-morocco.com
+31646617493
info@travel-magical-morocco.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17078

Travel Magical Morocco

​Klaar om een hele nieuwe wereld te ontdekken? Maar nog geen idee hoe aan het Marokkaanse avontuur te beginnen?

Travel Magical Morocco helpt je graag op weg. We bieden zowel reizen op maat aan als groepsreizen. Het boeken van vluchten, regelen van vervoer, een prive reis of een groepreis, we regelen het graag, zodat je kan genieten van een perfecte vakantie.

Magical Morocco staat garant voor een duurzame reis waarbij u de bijzondere plekken van Marokko ontdekt. Of het nu de levendige souks zijn van Marrakech, de uitgestrekte zandduinen van de Sahara, of de indrukwekkende bergen. Wij zijn een sociale onderneming die erop gericht is u meer van het Marokkaanse leven en de cultuur te laten zien. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk de locals te betrekken bij onze reizen en hen mee te laten profiteren van uw bezoek.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen voor kleinschalige groepen waarin uw wensen,  ideeen en duurzaam reizen voorop staan. In overleg met Hassan (die een officiele Marokkaanse gids is, met zo'n 10 jaar ervaring) kijken we hoe we een mooie, op maat gemaakte reis kunnen samenstellen. Ons doel is dat u zoveel mogelijk geniet van wat het schitterende Marokko te bieden heeft, zodat u bij terugkomst onze passie voor 'Magical Morocco' deelt!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \