Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

HungariaHuizen


Correspondentieadres

HungariaHuizen
Friesestraatweg 16-5
Groningen
Nederland

www.hungariahuizen.nl
06 55176606
info@hungariahuizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15005

HungariaHuizen

HungariaHuizen verhuurt charmante vakantiehuizen op sfeervolle locaties door heel Hongarije. De huizen zijn een goede uitvalsbasis om Hongarije te verkennen. Hongarije heeft prachtige nationale parken, inspirerende steden met een rijke geschiedenis en cultuur, kastelen en vele thermaalbaden. Wie via ons naar Hongarije gaat, maakt kennis met een trots, bohemien, gastvrij en soms melancholiek land.

Vakantiehuizen in Hongarije

We komen vanaf 1995 regelmatig in Hongarije. In 2001 hebben we er een huis gekocht en in 2005 hebben we HungariaHuizen overgenomen. Sinds die tijd is ons bestand met vakantiehuizen gestaag uitgebreid. We verhuren huizen door heel Hongarije heen. De meeste huizen zijn van Nederlandse eigenaren. Ze liggen vaak in dorpen en niet ver van een stad, natuurgebied of thermaalbad. We hebben de huizen bezocht, zodat we u goed kunnen informeren. 
We vinden het leuk om mensen kennis te laten maken met het land, de mensen, de geschiedenis, de gevarieerde natuur en de heerlijke wijnen. We ontdekken steeds weer nieuwe musea, bezienswaardigheden, wandelgebieden en thermaalbaden. We hebben onze informatie gecombineerd met tips van huiseigenaren en daaruit reisgidsen voor de verschillende regio´s samengesteld. Voordat u op vakantie gaat, ontvangt u van ons zo´n gids. 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \