Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Grandioos Afrika


Correspondentieadres

Grandioos Afrika
Maalsteen 24
Oosterhout NB
Nederland

www.grandioosafrika.nl
0627025095
hannes@grandioosafrika.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 20052

Grandioos Afrika

Ben je als reiziger op zoek naar een mix van zelfstandig én georganiseerd reizen? Heb je speciale wensen en wil je een reis die echt helemaal bij je past?

Laat dan je reis op maat maken door de echte specialist.
Hannes Bezuidenhout is geboren en getogen in Afrika en weet als geen ander de weg in dit prachtige werelddeel. Om zijn kennis en ervaring op peil te houden is hij zelf veel op reis in de landen en werkt hij samen met lokale bedrijven en gidsen om je de aller mooiste plekken van Afrika te laten zien en ervaren. Onze lokale contacten zorgt ervoor dat onze reizigers veilig en zorgeloos reizen.

Na een gesprek om je dromen en wensen in kaart te brengen maakt Hannes een geweldig reisplan op maat, een reis om nooit meer te vergeten! Dat noemen ze bij Grandioos Afrika ‘Vakwerk Reizen’.

Grandioos Afrika in 2008 opgericht bied je veel mogelijkheden om in Zuidelijk Afrika op reis te gaan. Denk aan kleine groepsreizen met of zonder gids begeleiding, familiereizen, safari avonturen, vis-reizen, speciale huwelijksreizen: allemaal uniek en authentiek, altijd een snufje van de lokale cultuur en tradities, afwisseling, fijne accommodaties.

We zijn dan ook veel bezig met de integriteit van de biodiversiteit in en rond natuur- en wildgebieden en stimuleren reizen waar de lokale bevolking mede profiteren en kansen hebben voor een duurzaam inkomen in harmonie met de natuur. In het kort, GA LOCAL!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \