Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Duikvakanties

Duikvakanties zijn reizen die speciaal zijn ontworpen voor duikers om de onderwaterwereld te verkennen en te ontdekken, met verschillende soorten duiken en onderwaterlandschappen. Niet-duikers uitleggen wat je als duiker boeit, eindigt niet zelden met het werkwoord vliegen. Bevrijd van een flink deel van je zwaartekracht beweeg je je onder water vaak vrijer dan op het land.

Duikvakanties zijn reizen die speciaal ontworpen zijn voor mensen die graag willen duiken. Deze reizen richten zich op het verkennen van de onderwaterwereld en het ontdekken van verschillende duiklocaties en onderwaterlandschappen. Duikvakanties kunnen worden georganiseerd in verschillende delen van de wereld, van tropische eilanden en koraalriffen tot de koudere wateren van de Noordzee of de Middellandse Zee. Sommige duikvakanties zijn gericht op het behalen van een duikbrevet of het verbeteren van duikvaardigheden.

Tijdens een duikvakantie kunnen duikers verschillende soorten duiken uitvoeren, zoals koraalrifduiken, wrakduiken, grotduiken, nachtduiken, enz. Zo worden ontmoetingen gecreëerd met een ongekende soortenrijkdom van dieren en planten onder water. Duikers worden begeleid door ervaren instructeurs en gidsen, die hen helpen bij het verkennen van de onderwaterwereld en het ontdekken van de beste duikplekken.

Filteren

Zoek een bestemming bij dit reisthema
  • Alles weergeven

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \