Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Aves Travels


Correspondentieadres

Aves Travels
's-Gravesandeplein 68
Amsterdam
Nederland

www.avestravels.com
020 215 9368
marianne@avestravels.com

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 19026

Aves Travels

Dé mooiste reis van je leven begint hier. Aves Travels is ontstaan uit passie voor de Galápagos Eilanden, Ecuador & Peru. Adembenemende landschappen, natuur, kunst & cultuur en avontuur gaan samen met reizen in comfort. De visie achter Aves Travels ligt in onze overtuiging dat reizen meer dan een vakantie moet zijn. Een tijd om te ontdekken, om open te staan voor momenten die inspireren, je blik verruimen en ontroeren. Wij bieden je een unieke reis, volledig naar jouw wensen en gebaseerd op onze eigen ervaring.

Naast reizen voor echtparen, gezinnen, vrienden en vriendinnen ontvangen wij regelmatig aanvragen van alleenreizenden. De Galápagos Archipel is ook een ideale bestemming voor singles! Aves Travels weet hoe je de eilanden kunt bezoeken zonder dat je de hoofdprijs van een single supplement betaalt. Neem contact met ons op, wij inspireren je graag!

Waarom Aves Travels?

Dé mooiste reis ooit voor jou verzorgen is het enige dat voor ons telt. 

We hebben het persoonlijk ervaren. De Galápagos, Ecuador en Peru hebben we vaak bereisd. De deuren van hotelkamers hebben we zelf geopend en we hebben op blote voeten over de dekken van de schepen gelopen.

Relaties onderhouden we met de meest ervaren en professionele touroperators in Ecuador en Peru. Op Galápagos werken we meestal rechtstreeks met de eigenaren van de schepen. Wij kennen al onze partners persoonlijk. We koesteren deze lokale relaties en blijven daarin volledig onafhankelijk. Hierdoor hebben we totale keuzevrijheid om voor u de ‘perfect match’ te maken.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \