Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Aves Travels

Correspondentieadres

Aves Travels
's-Gravesandeplein 68
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19026

Aves Travels

“Aves Travels is opgericht uit passie voor Ecuador en Peru en liefde voor de Galápagos Archipel”

Over Aves Travels

Ik ben Marianne en ik heb Aves Travels opgericht. De drijfveer achter mijn reisbureau ligt in mijn persoonlijke overtuiging. Jaren geleden nam ik het besluit dat vakanties een ‘once-in-a-lifetime’ ervaring moesten zijn. Een paar weken per jaar om nieuwe plekken en culturen te ontdekken. Een tijd om open te staan voor de momenten die inspireren, je blik verruimen en ontroeren. Samen met mijn partner reisden we naar alle uithoeken. Enkele jaren geleden wilden we ook een vinkje zetten bij Ecuador en de Galápagos Archipel. Het was liefde op het eerste gezicht! De mensen, de sereniteit van de eilanden en de onthechting van het dagelijks bestaan. Een volgende reis naar Peru versterkte mijn liefde voor dit indrukwekkende continent. Men zegt dat een bezoek aan de Galápagos een “life-changing” moment kan zijn. Dat kan ik beamen. Het heeft mij doen besluiten mijn baan op te geven en Aves Travels tot mijn levensdoel te maken.

Samen met een hechte kring van lokale vrienden en solide partners in de reiswereld willen wij dat ook u dit prachtige deel van de wereld ervaart.

Hoe werkt Aves Travels?

Dezelfde drijfveer die ik op mijn eigen reizen toepas, is de visie van Aves Travels: ervoor zorgen dat uw vakantie tot nieuwe ervaringen leidt en dat u dé reis van uw leven zult hebben. U staat in het middelpunt. Iedere persoon is anders en elke omstandigheid verschilt. Daarom zal geen enkele reis hetzelfde zijn. Omdat we ons dat goed realiseren, zult u in gesprek met ons veel vragen krijgen. Wij willen begrijpen wat u zoekt, wat uw motiveert, misschien uw persoonlijke redenen en wat u hoopt te vinden. De subtiele verschillen maken dat uw reis echt een belevenis wordt.

Waarom kiezen voor Aves Travels?

… dé mooiste reis ooit voor u verzorgen is het enige dat voor ons telt. Met name uw keuze om naar de Galápagos te gaan is vaak een proces van jaren. Nu u dat besluit heeft genomen, willen wij zorgen dat het ver boven verwachting is.

… we hebben het persoonlijk ervaren. De Galápagos, Ecuador en Peru hebben we vaak bereisd. De deuren van hotelkamers hebben we zelf geopend en we hebben op blote voeten over de dekken van de schepen gewandeld. Met die kennis en de liefde voor deze bestemmingen stellen wij uw reis samen.

… relaties onderhouden we met de meest ervaren en professionele touroperators in Ecuador en Peru. In de Galápagos werken we meestal rechtstreeks met de eigenaren van de schepen. Wij kennen al onze partners persoonlijk. We koesteren deze lokale relaties en blijven daarin volledig onafhankelijk. Hierdoor hebben we totale keuzevrijheid om voor u de ‘perfect match’ te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij inspireren u graag! 

info@avestravels.com

 

 

www.avestravels.com
020 215 9368
marianne@avestravels.com

Terug