Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Costa Rica Vakantie


Correspondentieadres

Costa Rica Vakantie
Ridder Alartlaan 33
BUREN
Nederland

www.costaricavakantie.nl
0642155924
informatie@costaricavakantie.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18103

Costa Rica Vakantie

Costa Rica Vakantie is de echte Costa Rica specialist. Mijn  naam is Toine Aarts en ik kom al sinds 1991 in Costa Rica en werd verliefd op dit prachtige land. Onze drijfveer is om mensen Costa Rica te laten beleven, het Costa Ricaanse leven, de mensen en hun cultuur te laten voelen en te genieten van de schitterende natuur die Costa Rica heeft. Met acht microklimaten is de diversiteit aan planten en dieren enorm. Wij weten als geen ander de beste routes, reistijden, de te verwachten weersomstandigheden en waar je op welk moment moet zijn om dieren te zien als walvissen, schildpadden, vogelsoorten enz.

Costa Rica Vakantie werkt rechtstreeks samen met meer dan 200 voornamelijk kleinschalige hotels en lodges. En we beschikken exclusief over een zeer gunstig gelegen vakantiewoning in een heel gewoon Costa Ricaans dorpje zonder toerisme. Vanuit de vakantiewoning kunnen verschillende Nationale Parken worden bezocht als dagtrip. En er zijn diverse excursies mogelijk.Maar belangrijker is dat je hier Costa Rica voelt, beleeft zoals het echt is.

Costa Rica Vakantie stelt samen met u uw maatwerk rondreis samen. We doen daar zo lang als nodig is over, totdat het uw droomreis is. We dragen onze kennis van het land graag aan u over. En wilt u een combireis met westelijk Nicaragua of Panama, dan hebben we daar inmiddels ook de mogelijkheid en kennis voor.

Costa Rica Vakantie is aangesloten bij het garantiefonds Stichting GGTO zodat uw reis altijd gegarandeerd is.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \