Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Costa Rica Vakantie

Correspondentieadres

Costa Rica Vakantie
Ridder Alartlaan 33
BUREN
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18103

Costa Rica Vakantie

Costa Rica Vakantie is een echte Costa Rica specialist. De eigenaar, Toine Aarts, komt al sinds 1991 in Costa Rica en werd verliefd op dit prachtige land. Onze drijfveer is om mensen Costa Rica te laten beleven, het Costa Ricaanse leven, de mensen en hun cultuur te laten voelen en te genieten van de schitterende natuur die Costa Rica heeft. Met acht microklimaten is de diversiteit aan planten en dieren enorm. Wij weten als geen ander de beste routes, reistijden, de te verwachten weersomstandigheden en waar je op welk moment moet zijn om dieren te zien als walvissen, schildpadden, vogelsoorten enz.

Costa Rica Vakantie werkt rechtstreeks samen met meer dan 200 voornamelijk kleinschalige hotels en lodges. En we beschikken exclusief over een zeer gunstig gelegen vakantiewoning in een heel gewoon Costa Ricaans dorpje zonder toerisme. Vanuit de woning kunnen Nationale Parken als Carara, Palo verde, Tenorio, Monteverde en Rincon de la Vieja worden bezocht als dagtrip. En er zijn diverse excursies mogelijk zoals een Canopy, boottochten, naturefloats of bijvoorbeeld white-water raften.

Costa Rica Vakantie stelt samen met u uw maatwerk rondreis samen. We doen daar graag net zo lang over totdat het uw droomreis is en met onze persoonlijke kennis van het land en ons netwerk, gaat dat zeker lukken!  We dragen onze kennis van het land graag aan u over. En wilt u een combireis met westelijk Nicaragua of Panama, dan hebben we daar inmiddels ook de mogelijkheid en kennis voor.

Costa Rica Vakantie is aangesloten bij het garantiefonds Stichting GGTO zodat uw reis altijd gegarandeerd is.

www.costaricavakantie.nl
0642155924
informatie@costaricavakantie.nl

Terug