Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Stay on track events


Correspondentieadres

Stay on track events
Boedapeststraat 5
Haarlem
Nederland

stayontrack.events
+31650686488
info@stayontrack.events

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23062

Stay on track events

Stayontrack events is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van groepsreizen met diverse thema´s. Ons doel is om unieke en volledige georganiseerde reiservaringen te bieden waarbij elk avontuur een specifiek thema heeft. 

Onze eerste reis bij Stayontrack.events was een totaal georganiseerde wintersportreis met 100% après-ski en 0% alcohol.  Wij geloven in het creëren van een levendige en gezellige sfeer, zonder de noodzaak van alcoholgebruik. Deze unieke aanpak stelt onze reizigers in staat om te genieten van het beste van de wintersport terwijl ze de focus leggen op sociale interactie en plezier zonder de traditionele afhankelijkheid van alcoholische dranken.

Bij al onze groepsreizen staat een specifiek thema centraal. Of het nu gaat om avontuurlijke sporten, culturele verkenningen of ontspannende retraites, Stayontrack.events zorgt ervoor dat elke reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Achter Stayontrack events staat Bob van Heijningen, een gepassioneerde leraar Lichamelijke Opvoeding (LO), bewegingsagoog en ondernemer. Met een achtergrond in het onderwijs en een passie voor het organiseren van unieke reiservaringen of trainingen streef ik ernaar om bij te dragen aan de creatie van memorabele momenten en het bevorderen van positieve sociale interacties binnen de reisgemeenschap.

Welkom bij Stayontrack events waar wij reizen met een doel organiseren en thema's tot leven brengen!

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \