Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Suriname Holidays

Correspondentieadres

Suriname Holidays
Spaarnwouderstraat 76
Haarlem
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11059

Suriname Holidays

Reisspecialist in Suriname vakanties

Op vakantie naar Suriname, steeds meer mensen worden nieuwsgierig naar deze nog vrij onbekende vakantiebestemming. Het aanbod op internet is zo overweldigend dat u al snel door de bomen de Surinaamse jungle niet meer ziet. En dat is nou just waarom u zo graag naar Suriname wilt; de jungle! Heeft u geen zin om alles zelf uit te zoeken, laat ons u dan helpen. Wij kennen Suriname als vakantieland bij uitstek omdat wij er al meer dan 15 jaar komen. Op basis van onze reiservaringen en het netwerk dat wij hebben opgebouwd zorgen wij voor de ultieme Suriname vakantie.

Suriname Holidays is een kleinschalig gespecialiseerd reisbureau. Al jaren organiseren wij met veel plezier reizen naar Suriname. Met onze goede kennis van het land stellen wij aan de hand van uw wensen een perfect passende reis samen. Door het dagelijks directe contact met onze Surinaamse collega's en de persoonlijke benadering regelen wij nét dat beetje extra voor u.

Suriname reizen met kinderen

Suriname is een perfect ver vakantieland om met kinderen te bezoeken. Voor iedereen die op zoek is naar een vakantie zonder pretparken of kinderclubs is Suriname de ideale bestemming. Naast een stukje geschiedenis - wat een reis naar Suriname meer inhoud geeft- zullen de ongerepte jungle, lekker buiten zijn en al het waterpret bijdragen aan een onvergetelijke familievakantie. Daarnaast kunnen uw kinderen veel plezier beleven aan ontmoetingen met Surinaamse kinderen die het ontzettend leuk vinden om Nederlandse leeftijdgenootjes te ontmoeten. Dat is toch bijzonder: zo ver van huis maar gewoon lekker kletsen in je eigen taal. Vanaf kleins af aan gaan onze kinderen mee op verre reizen en zijn al meerdere malen in Suriname geweest. Door onze eigen ervaring kunnen wij u goed advies geven over reizen met kinderen naar Suriname en de Antillen. Heeft u interesse? Maak een afspraak bij ons op kantoor.

Vogelaars, natuurliefhebbers en sportvissers

Suriname bestaat voor meer dan 80% uit tropisch Amazone regenwoud wat voor een groot gedeelte geheel onbewoond is. Daarnaast is de wilde kustlijn begroeid met ondoordringbare mangroven en zijn er talloze moerassen en zwampen te vinden. Suriname is daarom een walhalla voor vogelaars, sportvissers en natuurfotografen. Wij helpen u aan de beste gids als u op zoek bent naar een specifieke vogel of kikker.

Individueel of Groepsreis

Suriname is een veelzijdig land. Door de uiteenlopende wensen van onze klanten en onze flexibiliteit zijn wij in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een gespecialiseerd reisadviesbureau in reizen naar Suriname. Wilt u Suriname ontdekken met uw partner, gezin of liever alleen, wij helpen u graag verder. Ook voor reizen met grotere gezelschappen tot zo´n 40 personen kunt u ons benaderen. Wilt u weten wat er zoal mogelijk is, neemt u dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak met ons.

www.surinameholidays.nl
023 5334028
info@surinameholidays.nl

Terug