Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Suriname Holidays


Correspondentieadres

Suriname Holidays
Spaarnwouderstraat 68
Haarlem
Nederland

Volg onswww.surinameholidays.nl
023 5334028
info@surinameholidays.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11059

Suriname Holidays

Ga met ons mee naar Suriname
Suriname is een vakantieland met vele mogelijkheden. Het is een ongepolijste diamant met een charmante bevolking, ongerepte jungle en boeiende historie. Het kleinschalig ontwikkelde toerisme staat nog in de kinderschoenen. Als vakantiebestemming in Zuid-Amerika is Suriname redelijk onbekend.

Doordat ik zelf regelmatig in Suriname ben, is het aanbod gebaseerd op persoonlijke reiservaringen, het netwerk en het vertrouwen dat ik in de loop der jaren heb opgebouwd.

Ik werk uitsluitend rechtstreeks samen met de uitvoerders. Dit directe contact geeft me de mogelijkheid flexibel te zijn en net ‘dat beetje meer’ regelen. Tevens denk ik mee over duurzaam en verantwoord ondernemen met de mensen ter plaatse.

Ik help u de juiste plekken te vinden als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een onvergetelijke vogelreis, meerdaagse fietstocht of een echte, sportieve, uitdaging wilt aangaan in de diepe binnenlanden van Suriname.

Rondreizen
MIjn specialisme is samenstellen van individuele op maat rondreizen. Een uniek kenmerk voor alle rondreizen is dat ze vanaf twee personen uitgevoerd kunnen worden. Natuur, cultuur en kleinschaligheid zijn vaste ingrediënten van deze reizen.

Op vakantie in Suriname met kinderen
Suriname is een perfect vakantieland om met zowel oudere als jongere kinderen te bezoeken. De spannende jungle, lekker veel buiten zijn en al het waterpret, variërend van een zwembadje tot spannende stroomversnellingen en watervallen, dragen bij aan een onvergetelijke familievakantie.

Combinatiereis Suriname-Curaçao
Een actieve rondreis in Suriname kunt u aantrekkelijk afsluiten met een aantal dagen op de witte stranden van het zonovergoten Curaçao.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \