Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fietsreizen

Kleinschalige fietsreizen zijn reizen waarbij de focus ligt op het verkennen van een bestemming per fiets, vaak in kleine groepen of individueel. Het is de ideale manier om tijdens je vakantie veel van de omgeving te zien?  Met de fiets komt je op de mooiste plekjes en ben je lekker buiten in de natuur.

Met de georganiseerde kleinschalige fietsreizen van de reisspecialisten van VvKR ontdek je de ware cultuur van een land op de fiets. Bij kleinschalige fietsreizen draait het niet alleen om het fietsen zelf, maar ook om het ontdekken van de lokale cultuur, landschappen en bezienswaardigheden. De routes worden zorgvuldig uitgestippeld om de mooiste plekjes te verkennen en vaak wordt er samengewerkt met lokale gidsen en accommodaties om een authentieke ervaring te bieden.

Je hoeft bovendien geen ervaren fietser te zijn om deel te nemen aan een fietsreis: er is keuze genoeg. Daarnaast zijn kleinschalige fietsreizen over het algemeen milieuvriendelijk, omdat ze gebruikmaken van duurzaam transport en accommodaties.

Filteren

Zoek een bestemming bij dit reisthema
  • Alles weergeven

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \