Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Mosa Ebike Tours

Correspondentieadres

Mosa Ebike Tours
Lage Kanaaldijk 112 - D16
Maastricht
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19014

Mosa Ebike Tours

Maak op een unieke manier kennis met de natuur, de cultuur en architectuur van het limburgse heuvellandschap en zijn bijzondere bezienswaardigheden. Reis op een comfortabele manier met een elektrische mountainbike en geniet van overweldigende uitzichten.

Mosa Ebike Tours organiseert 5-daagse begeleide tochten met elektrische mountainbikes voor kleine groepen fietsers vanuit onze basis in Maastricht, de oudste stad van Nederland. Onze reisgroepen bestaan ​​meestal uit 4 deelnemers en onze gids. In overleg kunnen wij ook fietstochten aanbieden voor maximaal 6 personen. Daarnaast bieden we ook begeleide dagtochten aan.

Om het culturele en natuurlijke landschap van onze regio met meer diepgang en maximaal comfort te kunnen verkennen maken wij voor onze tochten gebruik van aangepaste elektrische mountainbikes, ook wel eMTB's genoemd. Het gebruik van deze fietsen tijdens de tochten is inbegrepen.
Onze 5-daagse tocht bestaat uit dagtrips van 25 tot 65 km die beginnen en eindigen in Maastricht. Dit biedt de mogelijkheid om na te genieten in de hoofdstad van Limburg en daarna tot rust te komen in een comfortabel charmant hotel of Bed & Breakfast in de buurt van het stadscentrum. Voor onze dagtochten kan gekozen worden uit een gevarieerd programma.

De fietstochten gaan over autovrije en lokale (on)verharde wegen die leiden naar interessante locaties, bezienswaardigheden en activiteiten, zoals:

  • Unieke landelijke routes door de Limburgse regio's van Nederland en België
  • Stedentrips in Maastricht en Luik
  • Het bezoeken van het WOII Fort Eben-Emael, de militaire begraafplaatsen van Margraten en Henri Chappelle en locaties van het Ardennenoffensief
  • Heerlijk gezond ontspannen in het wellness center van Valkenburg, Thermae 2000
  • Historische en culturele bezienswaardigheden waaronder middeleeuwse kastelen, gehuchten, herenboerderijen, kerken en meer
  • Natuur, rivieren, dieren, unieke landschappen en andere verborgen juweeltjes
  • Thema tours naar Belgische bierbrouwerijen
  • Lokaal geproduceerde gerechten en wijn

Bekijk hier de beschrijving van onze 5-daagse tocht.

Bekijk hier de beschrijving van onze dagtochten.

 

 

 

www.mosaebiketours.com
0031 (0)43 569 0022
info@mosaebiketours.com

Terug