Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Toscane Bike Events


Correspondentieadres

Toscane Bike Events
Sint Jorispad 20
Naaldwijk
Nederland

Volg onswww.toscanebikeevents.nl
+31630108313
info@toscanebikeevents.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 24009

Toscane Bike Events

Ben je een gepassioneerde fietser en wil je samen met je fietsclub, vrienden, zakenrelaties, personeel of collega's op fietsvakantie en genieten van het prachtige Toscaanse landschap? Wij verwelkomen je graag om dit met ons mee te beleven!

Met als motto 'Toscane is genieten maar je moet er wel wat voor doen' nemen wij je mee op deze uitdagende fietsreis. Als groep en onder begeleiding van een ervaren fietsgids maak je kennis met de schitterende omgeving van Zuid Toscane. De routes zijn zeer gevarieerd en uitdagend, met fraaie beklimmingen, en gaan over rustige wegen. Onderweg passeren we eeuwenoude stadjes waar tijd is voor een heerlijke espresso of cappuccino en in de middag voor een heerlijke lunch.

Je ervaart de schitterende omgeving van Zuid Toscane, niet alleen op sportief maar ook op culinair gebied ontdek je deze schitterende regio.

Ook voor de liefhebbers van de gravelbike en de mountainbike is er genoeg uitdaging te vinden om zich sportief te kunnen uitleven op de vele gevarieerde offroad routes en strade bianche in de omgeving van Massa Marittima. 

De reis is compleet verzorgd zodat je nergens aan hoeft te denken. 
Kortom lekker fietsen en wij regelen de rest.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \