Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Dades Reizen

Correspondentieadres

Dades Reizen
Maaspoortweg 6
Den Bosch
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16024

Dades Reizen

Astrid en Mohamed zijn gespecialiseerd in Marokko-reizen, individueel of in groep. Kleine groepjes van max 12 personen, themareizen (50+, familie, fietsen, wandelen, self-drive, luxe met prive-chauffeur in 4x4, woestijnsafari´s). Doordat zij ter plaatse wonen zijn ze van alle markten thuis! Uw reis kan op maat worden aangepast. Ontdek het échte Marokko met Dades Reizen!

Introductie Astrid & Mohammed

Astrid Emmers-Lemnaouar (oftewel “Malika” in Marokko!) geboren in ‘s-Hertogenbosch, Nederland. Zij heeft 10 jaar lang gewoond, gestudeerd en gewerkt in Antwerpen, België.
Reispaspoort: van de Goudkust in Ghana tot het legendarische Timboektoe in Mali, van de savannes en wildreservaten in Kenia en Tanzania tot de eeuwenoude woestijnen van Namibië… Na enkele jaren ervaring als gediplomeerde reisbegeleidster bij verschillende Belgische reisbureaus opent zij in 2008 met Mohammed hun eigen reisbureau: «Dades Reizen» en in 2011 zijn ze getrouwd tijdens een 3-daags feest in Marokko!
Mohammed Lemnaouar: ofwel «Mo», geboren te Tarmouchte, Dades-vallei, Marokko. Opgegroeid in het toerisme, treedt hij in de voetsporen van zijn vader, die al 30 jaar in het domein werkt, en samen met zijn broers het prachtige hotel Kasbah Tizzarouine heeft opgericht. Hij houdt van reizen, altijd weer nieuwe wegen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Zijn leus: «Het leven is als een boek dat nog niet af is, je weet nooit wat je op de volgende pagina kunt verwachten» Incha’allah. Zijn grote trots? Hun kinderen Charif (3) en Hind (0) die het reisvirus ook snel te pakken zullen krijgen!

Kijkje achter de schermen bij Dades Reizen

Hi Astrid, kun je ons iets vertellen over het ontstaan van Dades Reizen?
In 2008 ben ik, Astrid, in Marokko komen wonen voor de liefde. Samen met Mo(hammed), wiens familie al een mooi Kasbah-hotel had in het zuiden van Marokko, ben ik Dades Reizen begonnen!
Wij willen jullie graag het Echte Marokko laten zien. Dat doen we door met lokale gidsen te werken, jullie persoonlijk mee te nemen naar de mooiste, onontdekte plekjes en te reizen in kleine groepjes zodat we ook eens op de thee/lunch kunnen komen bij een Berberfamilie.

Waar komt de naam vandaan?
Dades is genoemd naar de vallei waar Mo geboren is, nl. de Dades-vallei. Een van de mooiste regio’s van Marokko! De Dades-vallei is ook wel bekend onder de naam: “Vallei van de Duizend Kasbahs”.

Leuk! Wat voor reizen bieden jullie zoal aan?
Wij bieden reizen aan door heel Marokko. Dat gaat van self-drive reizen, individuele reizen met jeep en chauffeur, wandeltochten door de bergen en woestijn tot familiereizen en culturele 50+ -reizen in kleine groepjes.

Lees verder op http://www.rondreis.nl/blog/algemeen/dades-reizen-een-kijkje-achter-de-schermen/

Reviews Dades Reizen Marokko

Reviews:
De reis was super leuk. Op de kamelen reiden vond ik het leukst. Het is niet eng. En in het tentenkamp slapen was vet cool! omdat het dan net lijkt of je even een nomaad bent. Op zondag gingen we naar de rozenvallei. Die zag er prachtig uit,en als je moe wordt kun je op een ezeltje gaan zitten. Twee dagen later gingen we naar de markt. Ik heb daar muziekinstrumenten gekocht. Ook zagen we een ezel parking ik wist niet dat die bestond. Maar die bestond dus wel. Het is een super leuke reis. Ik denk dat iedereen zo´n reis wel wil meemaken!!!!!!!!! groeten van Anouk

Alweer een week gewerkt/naar school geweest, maar steeds met Marokko op de achtergrond aanwezig. We blijven erover vertellen en genietend naar de foto´s kijken. Tegen iedereen die het horen wil - en ach, tegen degenen die het niet willen horen ook :-). Het was een heerlijke, geweldige, indrukwekkende vakantie. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan. Zonder jou, met je kennis van taal en land en met al je verhalen en achtergrondinformatie, was de reis een stuk minder interessant geweest. Hartelijke groeten, Fam Hertenberg.

Lees meer reviews op http://dades-reizen.nl.nl/familiereizen-gastenboek/

www.dades-reizen.nl
073-8886943
astrid@dades-reizen.nl

Terug