Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Dades Reizen


Correspondentieadres

Dades Reizen
Maaspoortweg 6
Den Bosch
Nederland

www.dades-reizen.nl
073-8886943
astrid@dades-reizen.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 16024

Dades Reizen

Op pad met Marokko-specialisten

Astrid Emmers trouwde in 2011 in Marokko met Mohammed Lemnaouar. Samen richtten zij Dades Reizen op. Ze stippelden nieuwe reisroutes uit, probeerden honderden leuke hotelletjes en maakten kennis met gidsen in alle steden en uithoeken van het land. Deze kennis en relaties zorgen ervoor, dat je als reiziger overal met open armen wordt ontvangen! Alles wordt ter plaatse geregeld, zonder tussenkomst van derden.

Je kunt kiezen voor een self-drive reis (met eigen huurauto's), een rondreis met jeep en chauffeur of kies voor een groepsreis. 
Je reist in kleine groepjes met NL begeleiding. In het voor- en najaar organiseren ze vooral Culturele en 50+ rondreizen. In alle schoolvakanties worden er familiereizen georganiseerd, met NL begeleiding of individueel. Of kies voor een woestijnsafari of een privé-reis op maat.

Ontmoeting op Kantoor in Den Bosch of op de koffie in Ouarzazate

Wij ontmoeten onze reizigers graag zelf! Vooraf aan de reis bij u thuis of op ons kantoor. Of tijdens de reis voor een kopje koffie in Ouarzazate of in onze mooie riad Orange in Marrakech. We gaan graag in gesprek over de cultuur en uw belevenissen.

Riad Orange Marrakech

Sinds 2018 zijn Astrid & Mo de trotse eigenaars van Riad Orange in Marrakech. Dit kleinschalige boetiek-hotel is een heerlijke afsluiter van uw reis. Geniet van de jacuzzi op het dak en van de gratis muntthee...

Ontdek het échte Marokko met Dades Reizen!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \