Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Chalet Beyond Travels


Correspondentieadres

Chalet Beyond Travels
Arnhemseweg 2, 3e etage
Amersfoort
Nederland

www.chaletbeyond.nl
0332022099
info@chaletbeyond.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14031

Chalet Beyond Travels

Chalet  Beyond biedt in de winter catered skichalet verblijf in een aantal bekende wintersport gebieden. In de zomer bieden wij de beste accommodatie voor de fietser

Catered Ski Chalet

Een volledig verzorgde wintersport, er is toch niks fijners? Geen boodschappen meer, niet hoeven koken, afwas wordt voor je gedaan, ontbijt staat voor je klaar als je opstaat, je wordt verrast met een mooi 3-gangendiner. Dat is catered chalet. Ideaal en gezellig met grote groepen, maar in bepaalde weken ook mogelijk voor keine groepjes (2-8pers). 
Chalet Beyond heeft zijn eigen catered chalet in onder meer Alpe d´Huez (Fr), Sauze d´Oulx (It) en Flachau (O´rijk). Alle chalets liggen dichtbij lift of piste en worden beheerd door onze eigen chalet staf. Zij ontvangen jullie in het chalet en helpen jou met skihuur, skiles en liftpassen. We ontvangen je graag in een van onze chalets.

Fietsen in de Alpen

De bergen hebben een enorme aantrekkingskracht op ons. Het is iets mytisch om een berg op te fietsen, je ziet af maar de voldoening is des te groter las je op de top staat. Gezellig met vrienden een weekendje fietsen, dat maakt Chalet Beyond mogelijk. Wij bieden accommodatie en fietshotel verblijf in de bekendste fietsgebieden van Europa. Al meer dan 15 jaar bij de Alpe d'Huez, maar sinds een aantal jaren ook bij de Stelvio, de Dolomieten, de Ventoux en Girona.

Doe je aanvraag, we regelen het graag voor je. 

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \