Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Chalet Beyond Travels

Correspondentieadres

Chalet Beyond Travels
Arnhemseweg 2, 3e etage
Amersfoort
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14031

Chalet Beyond Travels

In de zomer is de chalet accommodatie bij de Alpe d´Huez een Fietshotel. In de winter kan je bij ons terecht voor een volledig gecaterde wintersport, verblijf is op basis van half pension. Overdag ga je lekker skiën of boarden en wij verwennen je met een goed ontbijt, een verrassende afternoon tea en een mooi 3-gangen diner. Locaties Alpe d´Huez (Fr), Les Menuires (Fr), Sauze d´Oulx (It) en Flachau (O´rijk).

Catered Ski Chalet

Een volledig verzorgde wintersport, er is toch niks fijners? Geen boodschappen meer, niet hoeven koken, afwas wordt voor je gedaan, ontbijt staat voor je klaar als je opstaat, je wordt verrast met een mooi 3-gangendiner. Dat is catered chalet. Ideaal en gezellig met grote groepen, maar in bepaalde weken ook mogelijk voor keine groepjes (2-8pers). 
Chalet Beyond heeft zijn eigen catered chalet in onder meer Alpe d´Huez (Fr), Sauze d´Oulx (It) en Flachau (O´rijk). Alle chalets liggen dichtbij lift of piste en worden beheerd door onze eigen chalet staf. Zij ontvangen jullie in het chalet en helpen jou met skihuur, skiles en liftpassen. Voor de kleinste is een professionele opvang (creche) mogelijk in het gebied. Overdag kan je dus optimaal genieten van de bergen en omgeving.
We ontvangen je graag in een van onze chalets.

Kom Fietsen bij De Alpe d´Huez

De Alpe d´Huez moet je ooit een keer beklommen hebben natuurlijk. Maar dit gebied heeft niet alleen de Alpe d´Huez als mooie fietsberg. De mogelijkheden zijn eindeloos, de Col d´Ornon, Glandon, La Berarde, Galibier.... het is teveel om op te noemen. 
Elke dag kan je weer een andere beklimming of rondje maken. Ter plekke hebben we routes liggen en weten we alles van het gebied, we kunnen zelfs een gps (Garmin) gratis ter beschikking stellen. Een van de geheimen is de achterzijde van de Alpe d´Huez de Sarenne, een fantastisch lange beklimming over smalle wegen met uitzicht op de hoge pieken van de Oisans en Ecrins.
Laat je inspireren door de veelzijdigheid dan dit gebied.
>> http://www.chaletbeyond.nl/gebiedsinformatie/alpe-d-huez/

www.chaletbeyond.nl
0332022099
info@chaletbeyond.nl

Terug