Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

FENZ op reis


Correspondentieadres

FENZ op reis
Vischmarkt 25
Harderwijk
Nederland

www.fenzopreis.nl/
0341-416020
info@fenzopreis.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 20041

FENZ op reis

Samen maken we de mooiste actieve vakanties

FENZ is een afkorting van Fietsreizen.nl en Zwerftochten.nl, overzichtsites die de consument al jaren een duidelijk overzicht geeft wat er mogelijk is in de wereld van Fiets en Wandelvakanties.

Weten wat de klant wil en daar het juiste product bij vinden; daar zijn wij goed in. Door onze jarenlange ervaring en ons (inter)nationale netwerk zijn wij in staat om razendsnel een wandel of fietsvakantie samen te stellen die helemaal zó is zoals de klant het wenst en daarbij hoeft helemaal niets standaard te zijn.

Ook voor reisbureaus en agenten

Wandel en fietsvakanties is een vak apart en iedere reiziger is anders. De recreatieve-, de sportieve-, of de avontuurlijke toerist, allemaal hebben ze zo hun wensen waarbij de ligging van hotels, infrastructuur en culturele bezienswaardigheden een wisselend belangrijke rol spelen. Maar ook de routes, routebeschrijving en navigatie-systemen worden steeds geavanceerder, net als de mogelijkheden in fietsverhuur en fietstransport. FENZ op reis is specialist en heeft vaak het antwoord al voordat de vraag er is. Samen met de reisadviseur wordt het samenstellen van een fietsvakantie of wandelvakantie voor de reiziger een beleving op zich.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \