Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Mozaïek Reizen


Correspondentieadres

Mozaïek Reizen
Langestraat 30
Braamt
Nederland

www.mozaiekreizen.nl
0620369445
christine@mozaiekreizen.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 11044

Mozaïek Reizen

Specialist fietsvakanties Tsjechië en Midden-Europa

Al meer dan 10 jaar organiseren wij unieke, individuele fietsvakanties in Midden-Europa. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u naar huis te laten gaan met een fantastische ervaring rijker!

Het begon in Tsjechië, een prachtig, kleinschalig fietsland. Daar hebben wij in nauwe samenwerking met onze partner van het eerste uur, Lukas Svarovsky, een inmiddels uniek aanbod fietsreizen ontwikkeld.

Sinds een aantal jaren bieden we ook een grote variatie aan reizen in andere landen van Midden-Europa aan.

Maatwerk

Vanouds staan we bekend om ons maatwerk. Steeds vaker ook bieden we dat aan door doordachte varianten aan te bieden van eenzelfde reis.

 

Familytours

Wij zijn als een van de eerste touroperators begonnen met het aanbieden van speciale fietsreizen voor gezinnen met kinderen (de familytours). De praktijk leert dat deze fietsreizen door gezinnen als avontuurlijk, leuk en leerzaam worden ervaren. Je bent als gezin samen onderweg op een sportieve ontdekkingsreis.  

 

Wat bieden wij

Als het gaat om fietsvakanties zijn de behoeften heel verschillend. Bent u een echte, doorgewinterde trekker, dan zal minimale organisatie volstaan, u hoeft alleen een mooie route, een goed bed en een lekker ontbijt. Dat kan bij ons. Daarnaast zijn de fietsvakanties aan te kleden met allerlei extra’s, waardoor u, als u op uw comfort gesteld bent, even goed een geschikte fietsreis kunt samenstellen.

Waarvoor u ook kiest, wij gaan graag voor u aan de slag om een geslaagde fietsreis te organiseren!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \